Η ΝΔ δεν μπορεί να πέφτει τόσο χαμηλά

Ντροπή. Αυτό που έγινε στη Νέα Δημοκρατία, με τις ύβρεις του Μεϊμαράκη στον Παπαμιμίκο, την ένταση, τις χυδαιότητες και τελικά τον δημόσιο εξευτελισμό ενός κόμματος που υποτίθεται ότι θέλει να είναι στην εξουσία. Το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν μπορεί να πέφτει τόσο χαμηλά και να γίνεται βορά στα μέσα ενημέρωσης.

Οι απίστευτοι μονόλογοι που κυκλοφόρησαν είναι πέρα για πέρα αληθινοί. Οι ύβρεις σε βάρος του Παπαμιμίκου από τον μεταβατικό πρόεδρο είναι αυτές που έχουν

γραφτεί και δεν έχει νόημα να αναπαράγουμε χυδαιότητες. Άλλωστε, γνωρίζουμε καλά τον χαρακτήρα του Βαγγέλα και τα... γαλλικά που έχει μάθει χρόνια τώρα. Και να πούμε και την αλήθεια δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο. Είναι αυτός που είναι, δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά και αν τον θέλει ο κόσμος της ΝΔ θα πρέπει να ξέρει, όχι να εκπλαγεί με τον «γαλλομαθή» Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μπορεί βεβαίως να θέλει έναν τσαμπουκαλή μουστάκια που θα μπαίνει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και θα τα ρημάζει όλα. Τουλάχιστον αν αυτή είναι η επιλογή του νεοδημοκρατικού κόσμου δεν θα βγει κάτι άλλο από την κουρτίνα.

Όμως, δεν μπορεί ένα σύγχρονο, αστικό κόμμα που διεκδικεί την εξουσία να έχει έναν τέτοιο πρόεδρο. Και με τις απίστευτες ύβρεις του ο Μεϊμαράκης εκτός από το να εξευτελίσει το κόμμα του έκανε κακό στον εαυτό του και την υποψηφιότητά του.

Από την άλλη, δεν μπορεί κανείς να παίζει παιχνίδια με μια τόσο σοβαρή διαδικασία όπως η εκλογή προέδρου. Δεν είναι δυνατόν ένα μήνα τώρα να τρώγονται για τις κάλπες, τα δύο ευρώ, πόσα ντιμπέιτ θα κάνουν ή αν θα βγει ο Βαγγέλας ψηλότερος ή κοντύτερος. Είναι ντροπή να μεταχειρίζονται τη ΝΔ σαν κτήμα τους. Αν θέλει ο κ. Μεϊμαράκης να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της αρχηγίας να το κάνει χωρίς φωνές και χωρίς ύβρεις. Αν καταλαβαίνει ότι τον «άδειασαν» όλοι και δεν θα είναι ο νικητής να φύγει. Τον είχαμε προτρέψει να πάρει σύνταξη και να μην ταπεινωθεί.

Το ίδιο προτρέπουμε και όλους όσοι κάνουν κακό στη Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να διαλύσει το κόμμα για προσωπικούς λόγους. Το έχουμε ξαναγράψει. Εχθρός είναι ο Τσίπρας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα