Η Σεμένια βρήκε τη γυναίκα της ζωής της

Η πιο αμφιλεγόμενη Ολυμπιονίκης όσον αφορά το φύλο της , η Κάστελ Σεμένια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με ...την σύντροφό της.

Το 2009 η 23χρονη Νοτιοαφρικανή δρομέας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου και παράλληλα δίχαζε την αθλητική κοινότητα και όχι μόνο για το φύλο της.

H Διεθνής Ομοσπονδία την υπέβαλε σε όλα τα τεστ προκειμένου να αποδειχθεί ότι πράγματι ανήκει στο «ασθενές» όπως κι έγινε. Τρία χρόνια μετά στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

η Σεμένια ξανακαταφέρνει να ανέβει στο βάθρο κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο και γνωρίζει νέα αποθέωση.

Σήμερα η Νοτιοαφρικανή δρομέας ετοιμάζεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εφημερίδων του Γιοχάνεσμπούργκ για την πιο τολμηρή κούρσα της καριέρας της.

Ακολουθώντας τα έθιμα του τόπου της έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό της και συναθλήτρια της Βιολέτ Ρασεμπόια με την οποία το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση. Μάλιστα την πρόταση μετέφερε στην οικογένεια της υποψήφιας «νύφης» ο πατέρας της Σεμένια προσφέροντας και το συμβολικό ποσό των 25.000 ραντ , περίπου 1750 ευρώ προκειμένου να διαπραγματευτεί την συγκατάθεσή τους .

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να συζήσει και κοινός φίλος τους μιλάει για μια ιδανική σχέση «Αγαπιούνται πραγματικά και είναι αποφασισμένες να κάνουν αυτό το τολμηρό βήμα. Έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους κι όταν πλέον μπουν όλα σε μια μία σειρά θα πετύχουν πολλά περισσότερα στις καριέρες τους».

Άντε και καλούς απογόνους

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα