«Και με πέντε στη μούρη μας» οδεύουν στο 50%

Του Κώστα Πρώιμου

Πάλι δε φταίει ο Πρωθυπουργός, μήτε η κυβέρνηση.

Η κυρία Φλέσσα έφτασε στο σημείο για να ενισχύσει τον ανωτέρω ισχυρισμό της ότι και στην πύρινη τραγωδία στο Μάτι δεν έφταιγε καμία κυβέρνηση. Πατάτες και μήλα δεν προστίθενται αγαπητή Βίκυ μας. Το 2018 κάηκαν εκατό συμπολίτες μας γιατί έπνεαν στην περιοχή άνεμοι της τάξεως των 12 μποφόρ σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο ενώ δυστυχώς μεγιστοποίησαν την απίστευτη τραγωδία ο πανικός και ο κακός συντονισμός της κρατικής μηχανής  κυρία Φλέσσα μας!

Στα Τέμπη όμως;

Πώς μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι φταίνε όλοι οι Έλληνες για τον αδόκητο χαμό πενήντα επτά νέων ανθρώπων; Δεν πληρώνουν δυσβάσταχτη φορολογία στη συντριπτική τους πλειοψηφία; Δεν όρισαν με την ψήφο τους σύμφωνα με το Σύνταγμα πολιτικά και εκτελεστικά υπεύθυνους για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία και των μέσων σταθερής τροχιάς; Εξ αυτών των λόγων δεν υφίσταται το Υπουργείο Μεταφορών; Να εγγυάται την ασφάλεια των επιβατών σε οτιδήποτε κινείται ή πετάει; Οι διοικητικοί υπάλληλοι, οι αρμόδιες επιτροπές και όσοι ελέγχουν και εποπτεύουν τις σχετικές συμβάσεις με τους ιδιώτες δεν πληρώνονται στην ώρα τους από τους πολίτες;

Και καλά, ας υποθέσουμε πως ο κύριος Μητσοτάκης δε μπορούσε να διανοηθεί το μέγεθος των υπαρχουσών κυβερνητικών παραλείψεων και κενών στο σοβαρό και μοιραίο ζήτημα ασφαλείας που «έσκασε» με το χειρότερο αποτέλεσμα για δεκάδες επιβαίνοντες στον δολοφονικό συρμό.

Μετά; Το κυβερνητικό έρεβος βρίσκεται στο μετά! Δεν τοποθετηθήκατε για τις άμεσες και ραγδαίες-έκνομου τύπου εξελίξεις κυρία Φλέσσα μας! Που, ο όρος συγκάλυψη είναι λίγος για να αποδώσει την απύθμενη αλητεία ενός παρακράτους που έχει ξεσπαθώσει τα τελευταία πέντε χρόνια επί πρωθυπουργίας -ω, τι σύμπτωση- του κυρίου Μητσοτάκη που ωστόσο μονίμως δε φταίει σε τίποτα!

Εν τούτοις έχετε απόλυτο δίκιο κυρία υποψηφία ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ως προς το πρώτο σκέλος της αναφοράς σας. Πράγματι φταίμε όλοι μαζί! Όλοι μαζί σκοτώσαμε τούτη τη χώρα! Αλλά ξέρετε γιατί; Διότι ο καθένας με τη στάση του τον περασμένο Ιούνιο επέτρεψε σε μια πρωτόγνωρων διαστάσεων και πράξεων πολιτική συμμορία να επαίρεται για το 41 τακατό. Και με άλλα «πέντε αν ρίξουμε στη μούρη μας» οδεύουν με αισιοδοξία στο πενήντα!

The post «Και με πέντε στη μούρη μας» οδεύουν στο 50% appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Και,kai