Και μερακλής του …”ομαδικού σεξ” ο Πούτιν;

00:19 7/9/2012 - Πηγή: Antinews

Καλά νέα για τις τολμηρές Ρωσίδες. Ο Πούτιν μπορεί και να είναι οπαδός του ομαδικού σεξ!

Σε συνέντευξή του στο Russia Today, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στα καλά της «παρτούζας», μιλώντας για το γυναικείο συγκρότημα Pussy Riot.

Όπως είπε, το συγκρότημα θα έπρεπε να είχε ερευνηθεί εδώ καιρό από τις αρχές, αφού είχε οργανώσει ομαδικό σεξ, το οποίο βιντεοσκόπησε και στη συνέχεια ανέβασε στο διαδίκτυο.

Μιλώντας για το περιστατικό είπε πως «σίγουρα οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν αρκεί αυτό να είναι νόμιμο… κάποιοι οπαδοί του ομαδικού σεξ θεωρούν ότι αυτό είναι πολύ καλύτερο από το κανονικό, επειδή δεν χρειάζεται να σκοράρεις όλη την ώρα»!

Πέρα από τις «νουμεράδες», ο Πούτιν αναφέρθηκε και στις σχέσεις της χώρας του με την Αμερική, λέγοντας ότι παρά τα πολλά θετικά βήματα, η προτεινόμενη πυραυλική ασπίδα προστασίας των ΗΠΑ, τον αγχώνει, όπως τον αγχώνει και ο υποψήφιος για την προεδρία Mitt Romney.

«Οι Αμερικανοί εταίροι μας συνεχώς μας καθησυχάζουν, πως η ασπίδα δεν στοχεύει εμάς. Ναι αλλά τι θα γίνει αν εκλεγεί ο Romney, που ακόμη μας θεωρεί ως τον Νο1 εχθρό της χώρας του», αναρωτιέται;

Όσον αφορά στην υποστήριξη της Δύσης προς τους Σύριους αντάρτες, την παρομοίασε με την αμερικανική στήριξη στην οργάνωση Αλ Κάιντα την εποχή της σοβιετικής εισβολής στο Αφγανιστάν. Όπως είπε, «θα πρέπει να ανοίξουν το Guantanamo, να εξοπλίσουν όλους τους κρατούμενους του, και να τους στείλουν στην Συρία για να πολεμήσουν. Τέτοιοι είναι οι αντάρτες, ίδιοι μ αυτούς».

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/vladimir-putin/9525020/Vladimir-Putin-muses-on-the-benefits-of-group-sex.html

S.A.

Keywords
Τυχαία Θέματα