Καμία ψήφος χαμένη στα δεξιά δεκανίκια του Τσίπρα!!!

Καθαρές κουβέντες. Μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος από τον Μητσοτάκη, ωστόσο έχουμε πει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να απαλλάξει τη χώρα από την λαίλαπα του Τσίπρα και θα συνεισφέρουμε με τις όποιες δυνάμεις μας σε αυτή τη μάχη. Εννοείται ότι η χρησιμότητά μας θα ήταν ανούσια εφόσον επιδιδόμασταν στις γνωστές κολακείες προς ενίσχυση του προφίλ του, όπως πράττουν τα ΜΜΕ που κινούνται στην αυλή της Πειραιώς.

Αντίθετα, μέσω της σκληρής κριτικής

που ασκούμε στην ηγεσία της ΝΔ για λόγους βελτίωσης της αντιπολιτευτικής της τακτικής εκεί που πάσχει κι όχι επειδή τα «πήραμε» από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως μας κατηγορούν, θεωρούμε ότι είμαστε χρησιμότεροι στον αγώνα της για την κατάκτηση της απαραίτητης αυτοδυναμίας ώστε να αποφύγει το ναρκοθετημένο έδαφος που θα της κληροδοτήσει ο Τσίπρας.

Άλλωστε, όπως λένε στην Κρήτη... αυτοί που σε αγαπούν σε κάνουν και κλαις.

Αφορμή για την σημερινή εποικοδομητική κριτική αποτελεί η απειλή από τα δεξιά της, την οποία μέχρι στιγμής η ΝΔ φαίνεται ότι υποτιμά.

Θα τους υπενθυμίσουμε ότι ανάλογη συμπεριφορά με τις εκ δεξιών απειλές είχε και η προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ, με τα γνωστά αποτελέσματα. Οι παλαιότεροι αναγνώστες θα θυμούνται πόσες φορές κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Καμμένο, αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Διότι αν μας είχε ακούσει και λάμβανε τα απαραίτητα μέτρα θα είχε αποτρέψει το πραξικόπημα που της στέρησε την αυτοδυναμία.

Φρονούμε λοιπόν ότι η σημερινή ηγεσία θα πρέπει να βγει δημοσίως και να καταγγείλει το νέο πραξικόπημα που στήνεται από τα δεξιά με πρωταγωνιστή πάλι τον Καμμένο για να εγκλωβίσει τον Μητσοτάκη όπως εγκλώβισε τον Σαμαρά.

Να προειδοποιήσει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του δεξιού μορφώματος που ενδεχομένως θα ενορχηστρωθεί από τον Καμμένο, τον Μπαλτάκο και άλλα ορφανά της δεξιάς, ότι ψηφίζοντάς το επί της ουσίας γίνονται η πέμπτη φάλαγγα των νοσηρών σχεδίων του Τσίπρα για την πολιτική του επιβίωση και την παγίδευση της ΝΔ.

Να βγει... χθες και να ενημερώσει τόσο τον λαό της ΝΔ όσο και τους δυνητικούς ψηφοφόρους της, τι θα συμβεί στη χώρα αν ψηφίσουν το παραπάνω συνονθύλευμα δήθεν πατριωτών. Διότι αν ήταν πραγματικά πατριώτες θα συντάσσονταν, παρά τις διαφωνίες τους, με τον Μητσοτάκη και τον αγώνα του κατά της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Μπαλτάκος και να λέει ότι θα συνασπιστεί με τον Καμμένο, ο οποίος θυμήθηκε να φύγει από την κυβέρνηση φορώντας την στολή του μακεδονομάχου αφότου βεβαιώθηκε ότι ο Τσίπρας θα περάσει το όνειδος των Πρεσπών, αλλά και με λοιπούς «δεξιούς», με στόχο να συγκυβερνήσουν με την ΝΔ για να κρατάνε τα... πατριωτικά μπόσικα και να μην έχει ανέβει η Πειραιώς στα κάγκελα καταγγέλλοντας τα πολιτικά τερτίπια τους.

Άραγε πότε περιμένει να το πράξει, όταν θα έχει ευοδωθεί η προπαγάνδα τους και η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη;

Στη βράση κολλάει το σίδερο κύριοι της Πειραιώς. Διαφορετικά κινδυνεύετε να υποστείτε ανάλογη πανωλεθρία με του Σαμαρά.

Πάραυτα ο Κυριάκος πρέπει να βροντοφωνάξει... καμία ψήφος χαμένη στα δεξιά δεκανίκια του Τσίπρα!!!

Έλεος πια με την αστική ευγένεια και τον καθωσπρεπισμό της ΝΔ!!!

Θα επανέλθουμε…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα