Κάποιος να τους ξυπνήσει κάποιος στην Συγγρού

17:03 6/4/2012 - Πηγή: Antinews

"Ο μεγάλος ύπνος"

Τη θέση ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Nτόρα Μπακογιάννη θα έπρεπε να είχε αποδεχθεί το προσκλητήριο Σαμαρά, εξέφρασε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι μεταφέρει την άποψη πολλών ψηφοφόρων της ΝΔ που θεωρούν ότι θα ήταν καλό να πετύχει το κόμμα μία τέτοια διεύρυνση.

Για τέτοια θέματα απαιτούνται αμοιβαίες υπερβάσεις, αλλά αφήστε να δούμε τι θα γίνει μετά τις εκλογές,

συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στο Radio 9 και τάχθηκε υπέρ μίας ευρύτερης πλειοψηφίας ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας της ΝΔ. «Η ΝΔ» είπε «πρέπει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού μίας ευρύτερης πλειοψηφίας που θα στηρίξει τις αλλαγές».

Με άλλα λόγια ο γιός του Κ. Μητσοτάκη και αδελφός της Ντόρας Μπακογιάννη, που για ανεξήγητους λόγους είναι στέλεχος ακόμα της ΝΔ, μας είπε ανοιχτά και προκλητικά ότι:

Πρώτον, ο Σαμαράς πρέπει να κάνει υπέρβαση  (δηλαδή να υποχωρήσει) και να δεχθεί πίσω την αδελφή του.

Δεύτερον, αν ο Σαμαράς δεν πάρει αυτοδυναμία, να συνεργαστεί μετεκλογικά με την αδελφή του.

Έχω άδικο μετά εγώ που γράφω για τα παιδιά του Μητσοτάκη (Ντόρα, Καρατζαφέρης, Καμμένος) που θέλουν  να μας σώσουν;

Μήπως ο γίγας της ίντριγκας, ο πατήρ Μητσοτάκης, το έστησε καλά το παιχνίδι; Και στον Καρατζαφέρη προστέθηκε τώρα και ο Καμμένος και άσε κάποιους περίεργους στην Συγγρού να πιστεύουν ότι ο Καμμένος θα κόψει ψήφους από το ΛΑΟΣ;

Έπειτα υπάρχει κι ένα άλλο τεράστιο ζήτημα το οποίο επίσης οι συμβουλάτορες της Συγγρού κάνουν πως δεν το βλέπουν. Ποιοι μας λένε οι ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί δημοσκόποι πως εκλέγονται στην Β Αθηνών;

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης,Σπηλιωτόπουλος Άρης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Τα εξαπτέρυγα δηλαδή που κάθε τόσο διαγράφονταν πέρυσι, αλλά όλο και πιο κοντά στον τρίτο όροφο της Συγγρου ανέβαιναν.

Λαμπρά. Είναι που η βάση θα κάνει μόνη της την κάθαρση.

Ποιους επίσης βλέπουμε καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα να μας εξηγούν το πρόγραμμα της ΝΔ και να σπάνε τα νεύρα της βάσης;

Τους ίδιους μαζί με κάτι αποτυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή.

Δηλαδή το όραμα Σαμαρά εκλαϊκεύεται από τους νεοφιλελεύθερους που πολέμησαν όλοι εναντίον της εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ.

Τους ίδιους που το βράδυ των εκλογών αν δεν πάει κάτι καλά, όπως ελπίζουν διακαώς, θα σπεύσουν να τον αμφισβητήσουν.

Και για όσους στην Συγγρύ ακόμα δεν κατάλαβαν τίποτα προτείνουμε να  διαβάσουν τις δηλώσεις του Φλωρίδη σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κοινωνικός Σύνδεσμος, σε συνεργασία με την εφημερίδα Free Sunday (Κύρτσος, φυσικά) Παρουσία του Κ. Σημίτη και στελεχών των κυβερνήσεών του, όπως ο Αλ. Παπαδόπουλος, ο Ν. Χριστοδουλάκης, κ.ά.

Τι είπε; Ότι «σύντομα θα απαιτηθεί μία τρίτη πολιτική κατεύθυνση, στην οποία υπάρχουν δυνατότητες να συναντηθούν πρόσωπα και από τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και εκτός πολιτικής….»

Αδέξιος Δεξιός

Keywords
Τυχαία Θέματα