Μαθήματα δημοσιογραφίας σε λιβανιστήρια και παπαγαλάκια της Τροϊκα

09:17 9/6/2012 - Πηγή: Antinews

Τον Κλάους Μαζούχ  τον θυμόμαστε όλοι. Είναι ένας από τους σκληρούς της τρόικας που έρχονται και μας κουνάνε το δάκτυλο και μας απειλούν ότι θα μας διαλύσουν αν δεν σκύψουμε το κεφάλι. Και παρ’ ότι πρόκειται για έναν ακόμη τυπικό γραφειοκράτη, μήνες τώρα αποδεχόμαστε αυτόν, τον Τόμσεν ή τον Ντερούζ.

Και στις συνεντεύξεις τύπου οι κύριοι της τρόικας κάνουν πάρτι διότι εδώ οι δημοσιογράφοι δε ρωτούν τα αυτονόητα. Γιατί ο ελληνικός λαός πληρώνει για να σωθούν οι τράπεζες και έναν διεφθαρμένο και κατεστραμμένο χρηματοπιστωτικό

σύστημα.

Ασφαλώς κι έχουμε κάνει λάθη και σοβαρά μάλιστα. Δεν είμαστε όμως οι καταστροφείς της Ευρώπης. Ίσως ξεγυμνώσαμε το άθλιο σύστημα. Ο ευρωπαίος βασιλιάς ήταν γυμνός κι απλώς εμείς τον απογυμνώσαμε.

Στην Ιρλανδία ο Μαζούχ πήγε να μιλήσει για τις θυσίες που πρέπει να κάνουν οι πολίτες, αλλά εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν δημοσιογράφο που απαιτούσε να λάβει απαντήσεις.

Γιατί εισβάλλετε στην ιρλανδική κοινωνία, τον ρωτά και οι Μαζούχ παθαίνει σύγκρυο.

Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι άθλιοι γραφειοκράτες. Πώς η περηφάνια ενός λαού είναι πάνω απ’ όλα.

http://www.youtube.com/watch?v=nxkBR_f_q4Y&feature=g-logo-xit

Keywords
Τυχαία Θέματα