Μητσοτάκης και Δένδιας «σφάζονται» για τον χαλβά της Εμινέ (PODCAST)

Tου Αργύρη Ντινόπουλου, δημοσιογράφου, πρώην υπουργού Εσωτερικών

Στις 13 Μαρτίου 2022, Κυριακή της Ορθοδοξίας, αντί να πας (Μητσοτάκης) στη Μητρόπολη να διαβάσεις το «Πιστεύω» πηγαίνεις στο Πατριαρχείο.

Με την ευκαιρία βλέπεις και τον Ερντογάν, τρώτε ό,τι τρώτε με θέα τον Βόσπορο και κανείς δε μαθαίνει τι συζητήσατε.

Ύστερα από λίγες ημέρες η Ντόρα (στον ΣΚΑΙ) λέει ότι με την Εμινέ ανταλλάσσουν συνταγές μαγειρικής.

Στις

16 Μαΐου πας στην Αμερική, βλέπεις τον Μπάιντεν (τρώτε πάλι ό,τι τρώτε) παραγγέλνεις αεροπλάνα F16 και μιλάς στο Κογκρέσο (σωστά).

Αλλά επειδή με τον Ερντογάν τα είπατε «μεταξύ σας» βγαίνει ο πονηρός Τούρκος και σε κατηγορεί ότι παραβίασες τη συμφωνία που κάνατε τρώγοντας στον Βόσπορο.

Πώς εσύ να αποδείξεις το αντίθετο; (όχι εγχωρίως, αλλά διεθνώς).

Το περασμένο Σάββατο στη ΔΕΘ (Βελλίδειο) βροντοφωνάζεις ένα ΟΧΙ στον Ερντογάν ως νέος Μεταξάς (κυβερνήτης) και επαίρεσαι ότι μεγάλωσες την Ελλάδα ως νέος Βενιζέλος με τα 12 ναυτικά μίλια στο… Ιόνιο.

Την επομένη (Κυριακή) λες ότι αποκλείεται να επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα και ότι είσαι πρόθυμος να συναντήσεις πάλι τον Ερντογάν αυτή τη φορά όχι στον Βόσπορο (ευτυχώς) αλλά στην Πράγα.

Την επομένη (Δευτέρα) συναντάς τον Μακρόν και κάνεις δηλώσεις πριν τη συνάντηση και όχι μετά για να πεις τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν τα είπατε κατ’ ιδίαν (όπως και οι σύζυγοί σας) συμφωνήσατε και για νέες… αγορές (όπλων).

Και χθες βγαίνει ο Δένδιας και στα χώνει.

Και σήμερα αδειάζουν τον Δένδια ΤΑ ΝΕΑ.

Εθνική ομοψυχία.

The post Μητσοτάκης και Δένδιας «σφάζονται» για τον χαλβά της Εμινέ (PODCAST) appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα