Ν. Τόσκας: Ασφαλής πόλη η Αθήνα, απόδειξη οι περίπατοι του Πρίγκιπα Καρόλου

Τους περιπάτους του Πρίγκιπα Καρόλου και της συντρόφου του επικαλέστηκε ως απόδειξη για το ότι η Αθήνα είναι ασφαλής πόλη ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της κ. Ολγας Κεφαλογιάννη.

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας επανήλθε στο ζήτημα του να καταδικάσει η Νέα Δημοκρατία φαινόμενα

βίας, υποστηρίζοντας πως "η ΝΔ καταδικάζει τη βία κατά το δοκούν, ενώ πολλά στελέχη της καλοβλέπουν την ακροδεξιά".

Μάλιστα έκανε λόγο για κλίμα αποσταθεροποίησης, επιρρίπτοντας εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη στην αξιωματική αντιπολίτευσης, λέγοντα πως "η δημοκρατία δεν κερδίζει από ένα κλίμα αποσταθεροποίησης και δεν πρέπει να υποτιμούνται τα δημοκρατικά ανακλαστικά της κοινωνίας".

Ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε σε χθεσινό περιστατικό σύλληψης "ομάδας ακροδεξιών που πήγαινε από την Καβάλα προς τη Θεσσαλονίκη για συμμετοχή στα συλλαλητήρια και κουβαλούσε μαχαίρια, βενζίνες, μολότοφ, κουκούλες και κράνη" χωρίς να αναφερθεί καθόλου στην επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Κατσίκη.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ολγας Κεφαλογιάννη η οποία τόνισε πως "ο κ Τόσκας αναπτύσσει τη θεωρία του ενός άκρου, βλέπει παντού ακροδεξιούς ακόμη και όταν ο Ρουβίκωνας δρα ανενόχλητος καταρρίπτοντας τις θεωρίες συνομωσίας που η κυβέρνηση αναπτύσσει καθημερινά".

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα