Ο Ερντογάν απειλεί ξανά την Ελλάδα: Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ

15:04 6/9/2022 - Πηγή: Antinews

Νέες απειλές εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία του σε χώρες των Βαλκανίων.

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΝΑΤΟ για το υποτιθέμενο “λοκάρισμα” τουρκικών F-16 από ελληνικούς S-300, δηλώνοντας παράλληλα πως η Ελλάδα ξέρει πόσο ευαίσθητη είναι η Άγκυρα στο συγκεκριμένο

ζήτημα.

#BREAKING About Greek missiles' radar locking on Turkish jets, President Erdogan says Ankara's talks with NATO carry on, adds: 'Our sensitivity continues. Greece is aware of this.' pic.twitter.com/B4eHjh9J0r

— ANADOLU AGENCY (@anadoluagency) September 6, 2022

Όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς επανέλαβε την εκτός ορίων προκλητική φράση που χρησιμοποίησε και πριν λίγες μέρες, προειδοποιώντας την χώρα μας και λέγοντας πως “μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ” .

“Η Ελλάδα θα πρέπει να σκεφτεί καλύτερα και να αποφασίσει τι είδους σχέση θα έχει με την Τουρκία. Πάντα λέω ότι μπορεί ξαφνικά να έρθουμε ένα βράδυ” ανέφερε συγκεκριμένα.

Μπαράζ απειλών

Σε χτεσινές του δηλώσεις ο Ερντογάν προσπάθησε να υποβαθμίσει ξανά την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας την χώρα μας ως μη ισάξιο συνομιλητή με την Τουρκία.

“Η Ελλάδα δεν είναι ίση με εμάς, ούτε πολιτικά, ούτε στρατιωτικά, ούτε οικονομικά. Για αυτό το λόγο, δεν μπορεί να είναι συνομιλητής μας” δήλωσε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ο Ερντογάν εκτόξευσε νέες απειλές για την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία θα κάνει “ό,τι χρειάζεται όταν έρθει ο καιρός”.

Πηγή: TheTOC.gr, capital.gr

The post Ο Ερντογάν απειλεί ξανά την Ελλάδα: Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα