Ο «καλός» Τσίπρας και ο «κακός» Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών». Η επίσκεψη χαρακτηρίστηκε από τους υπευθύνους της εφημερίδας «φιλική».

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η είδηση αυτή, όπως και όλες οι ειδήσεις που σχετίζονται με επισκέψεις πολιτικών στα δημοσιογραφικά γραφεία. Όταν οι επισκέψεις γίνονται σε «αριστερές» ή «αριστερίζουσες» εφημερίδες και κανάλια, είναι φιλικές, εποικοδομητικές, αναγκαίες και άλλα τέτοια «γλειψιματικά» που

προκαλούν αηδία.

Όταν ο Μητσοτάκης πήγε στον ΔΟΛ και συναντήθηκε με τον Ψυχάρη, τον «εχθρό» του Τσίπρα και του... Αρχιμανδρίτη τότε η επίσκεψη είχε αναχθεί στο επίπεδο της διαπλοκής.

Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, έχουν σχέσεις με συμφέροντα και άλλα τέτοια. Όταν συναντούν τα αριστερά μέσα ενημέρωσης είναι απλά ευγενικοί.

Ομοίως και ο Τσίπρας. Όταν συναντά κρυφά και φανερά διαπλεκόμενους εκδότες και καναλάρχες δεν είναι κάτι κακό. Είναι στο πλαίσιο κοινωνικών και πολιτικών επαφών, ακόμη κι αν παρακολουθεί η γάτα Ιμαλαΐων.

Αυτή είναι μια γεύση από την υποκρισία της Αριστεράς και ειδικότερα του συστήματος του Μαξίμου που κάνει κουμάντο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα