Ο Καρατζαφέρης αποκαλύπτει επιτέλους το μυστικό του Καμμένου!!!

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι παράρτημα του Αντώνη Σαμαρά για να δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες για το κόμμα του», υποστήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε σημερινές δηλώσεις του στον Real FΜ.

Τι εννοεί ο τεράστιος;

Το

εξήγησε στη συνέχεια ο ίδιος: «Θα το εύρισκα πάρα πολύ έξυπνο, με αυτήν την κίνηση, να οδηγήσει πολλές αντιμνημονιακές ψήφους στο άρμα της ΝΔ την επομένη των εκλογών», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στα σενάρια περί δημιουργίας ενός αντι-μνημονιακού αναχώματος στα δεξιά της ΝΔ από το κόμμα του κ. Καμμένου.

Φοβερή συλλογιστική πράγματι. Σύμφωνα με αυτήν ο Σαμαράς είχε τις αντιμνημονιακές ψήφους, αλλά επεδίωξε να τις χάσει  για να τις πάρει πάλι μετά τις εκλογές. Έτσι για να ταλαιπωρείται επειδή δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει εκεί στην Συγγρού.

Δεν την γνωρίζει όμως όλη την αλήθεια ο αρχηγός του εναπομείναντος ΛΑΟΣ. Αν ψάξει λίγο θα βρει και τον λόγο για τον οποίο ο Σαμαράς επιτίθεται στην Αριστερά. Μα για να αφήσει χώρο στον αριστερό βερμπαλισμό του Καμένου προκειμένου να κάνει και ένα αντι-μνημονιακό ανάχωμα στα αριστερά της ΝΔ. Σε λίγο θα βγεί και ο ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις Σαμαρά.

Το έχουν χάσει μου φαίνεται τελείως μερικοί. Εκτός αν ο κ. Καρατζαφέρης ανέλαβε στο πλαίσιο της λογικής των παιδιών του Μητσοτάκη να δώσει άλλοθι σε ορισμένους να ψηφίσουν Καμμένο, επειδή θα τα βρει τάχα με τον Σαμαρά μετά τις εκλογές.

Κι ακόμα δεν πιάσαν οι ζέστες.

Είναι η Άσμα αλ-Άσαντ, σύζυγος του Σύρου προέδρου, η γυναίκα η οποία κρύβεται πίσω από την σέξι μυστηριώδη φωτογραφία που εντόπισαν οι ακτιβιστές στα προσωπικά emails του Μπασάρ αλ-Ασαντ; Αυτό αναρωτιέται η αραβόφωνη ιστοσελίδα albawaba.com .

Νομίζαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα από τον Θ. Πάγκαλο, όμως ο άνθρωπος είναι αστείρευτος. Είπε το αμίμητο: «Δε θα δώσω καν τη δυνατότητα στο λαό να με ψηφίσει («μαυρίσει»)» κι όλοι έμειναν «παγωτό».

Γάτος ο Θόδωρος. Αφού δεν θα αποδοκιμασθεί από τους πολίτες, θα συνεχίσει να είναι τηλεοπτικός  κριτής των πάντων. «Απασφαλισμένος» κιόλας, χωρίς το βάρος θεσμικού ρόλου, θα λέει τα χαριτωμένα του. Περιμένει πως και πως την αντιπολίτευση για να διαπρέψει. Ακόμη καλύτερα να μην είναι καν στην «αξιωματική» αλλά στην ελάσσονα αντιπολίτευση.

Αυτό που ίσως δεν έχει αντιληφθεί είναι ότι κανείς δεν του δίνει σημασία πια, ότι κι αν κάνει, ότι κι αν πει.

Η Ντόρα είδε ότι μπαίνει στη Βουλή. Σε όραμα ή μεταφυσική εμπειρία;

Χθες για αρκετές ώρες πολλά ΑΤΜ μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ, δεν  έδιναν  χρήματα στους συναλλασσόμενους και έδειχναν να χρεώνουν το λογαριασμό τους.

Περιχαρείς όλοι οι Έλληνες πίστεψαν ότι ήλθε η ώρα των «Ανεξάρτητων»: Περίμεναν με υπομονή τα μηχανήματα να βγάλουν άφθονες δραχμές χωρίς χρέωση των λογαριασμών και απόδειξη αυτόγραφο του Καζάκη, αλλά αλίμονο επρόκειτο απλώς για ένα τεχνικό πρόβλημα που ήδη έχει σε ποσοστό 80% αποκατασταθεί…

Τελειώσαμε και με τις παρελάσεις «κεκλεισμένων των θυρών».

Τιμωρήθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα