Ο Λαζαρίδης παραιτήθηκε και οι Αμερικάνοι ετοιμάζουν απόβαση στην Τήλο

11:08 5/3/2012 - Πηγή: Antinews

Ιδού η απόδειξη: η καρέκλα του κ. Ψυχάρη είναι πιο κοντά στον πρόεδρο από την καρέκλα του κ. Λαζαρίδη

Αν πιστέψουμε το ΠΑΡΟΝ ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης υπέβαλε την παραίτησή του μόλις πληροφορήθηκε ότι ο κ. Σαμαράς συμφώνησε με τον κ. Παπαδήμο να στηρίξει τη δανειακή.

Επίσης, κι εγώ ετοιμάζομαι να εγκαταλείψω οριστικά την Σκάρλετ Γιόχανσον , καθώς σύμφωνα με

αποκλειστικές πληροφορίες ετοιμάζεται μια (μελαχρινή)  στροφή στην πολυτάραχη καριέρα μου…

Αν, εξάλλου, πιστέψουμε το ΒΗΜΑ, ο Πρόεδρος πρέπει να είναι εκνευρισμένος με την ηγετική του ομάδα, επειδή τελευταία αλλάζει συνεχώς την σύνθεση της αποστολής στο Εξωτερικό.

Έτσι συμβαίνει όταν ο  Πρόεδρος είναι και προπονητής-Αρχηγός…

Έτσι και ο Χρύσανθος δεν ήταν στο τελευταίο ταξίδι στις Βρυξέλλες. Όπου ήταν όμως, ο κ. Μανώλης Μαυρομμάτης, όπως επίσης μας πληροφορεί η  αντικειμενική εφημερίδα του μπαμπά Ψυχάρη.

Αν τώρα συνδυάσουμε τις πληροφορίες των δυο εφημερίδων για να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι προετοιμάζεται η κάθοδος του κ. Ρουσόπουλου στο επιτελείο Σαμαρά πόσο ευφάνταστοι θα θεωρηθούμε;

Πως προέκυψε η φοβερή αυτή σκέψη; Ήδη δημοσιογράφος του ΒΗΜΑτος , ο οποίος υπήρξε και στενός συνεργάτης του κ. Ρουσόπουλου,  ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία του υιού Ψυχάρη.

Από εκεί και πέρα δεν θέλει και πολύ για αν γίνει το κακό: στιγμιαίο έγκλημα θα πουν μετά…

Ο κ. Γκιουλέκας άλλωστε είναι φαβορί για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της πατριωτικής κίνησης Ψωμιάδη, ενώ ο κ. Γιάννης Μανώλης αποκαλύφθηκε ότι είναι μακρινός απόγονος του Ρήγα Φεραίου.

Τελικά να οργανωθούμε και να δούμε πόσα κόμματα θα είναι στην επόμενη Βουλή. Από τα έξι πήγαμε στα δέκα, άλλοι ορκίζονται για επτά, άλλοι λένε για εννιά.

Αυτό δεν θα είναι Βουλή θα είναι … πάρτυ με ούζα για το πω κομψά!. Διότι ένα κόμμα στην Βουλή είναι φασισμός, δυο δικομματισμός, από τρία και πάνω … δικαιώνεται ο λαός.

Σε ένα συμφωνούν όλοι: η «Million Dora baby» θα είναι εκτός.

Πιθανόν και το ΛΑΟΣ, γι’ αυτό και ο Πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης, εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, εστιάζοντας ωστόσο στους πρώην βουλευτές του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε ως  Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους !!!

Είναι και τυχεροί, διότι είναι Σαρακοστή και ο Καρατζούφ τα λέει μετρημένα. Είναι Αρτέμηδες-Μάτσηδες, Πηλιογούσηδες, Νενέκοι, Αλκιβιάδηδες και Μπαγεβίτσηδες (τουλάχιστον).

Όλα τα ιστορικά πρόσωπα που έχουν κατηγορηθεί για προδοσία ωχριούν μπροστά στο έγκλημα κατά της «ενόργανης γυμναστικής» που έκαναν οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ. Αν δεν μπει στη Βουλή θα μιμηθεί σε κατάρες τον Βασίλη Λεβέντη;

Τι να πει κι ο ΠΑΟ που έθρεψε τόσα χρόνια Χαλκιά και Σαλπιγγίδη και αυτοί του έκλεισαν το .. σπίτι.

Ο κολλητός του Τζάφ πάντως, ο ΓΑΠ βρε (που λέει και μια νεαρά του ραδιοφώνου) φεύγει επειγόντως για Τζαμάικα όπου η  πρωθυπουργός της χώρας κυρία Portia Simpson Miller δήλωσε ότι «θα ήταν πολύ με

Keywords
Τυχαία Θέματα