Ο Μικρός Οδυσσέας συμφωνεί με τον Αλέξη

Ο Μικρός Οδυσσέας μεταμφιεσμένος οδεύει προς την εκπομπή

Εγώ προσωπικά συμφωνώ με τον Αλέξη και την άποψη του για το διαδίκτυο. Δεν μπορεί να υπάρχει κριτική.  Ξηγιέσαι το κομματάκι σου στην εφημερίδα, την εκπομπούλα σου στην τελεβιζιόν, γράφεις και λες ό,τι γουστάρεις χωρίς αντίλογο.

Γι’ αυτό και όσοι κάνουν σχόλιο από εδώ και πέρα θα δηλώνουν και το ζώδιο τους με τον ωροσκόπο και αν έχουν ανάδρομο Ερμή και κορμί.

Όσοι διαφωνούν θα λένε και την ομάδα αίματος. Και σε κάθε περίπτωση την ηλικία τους. Μας έφαγε η δημοκρατία

στο διαδίκτυο. Πρωτάκουστα πράγματα. Αρένα. Ο καθένας να μπορεί να εκφράζει την άποψη του ελεύθερα.

Στον αγώνα μαζί με τον Αλέξη για να αναρτηθούν και τα «κομμένα» σχόλια. Εκεί φαντάζομαι θα ζητήσει τη συνδρομή της Ιντερπόλ, της Ιντερσαλόνικα και του Ιντερκοντινένταλ.

Κατά τα λοιπά ήταν μια ωραία εκπομπή. Ποικιλία συμπερασμάτων για όσους είναι καλοί τηλεθεατές και κατανοούν και πίσω από τις γραμμές τις λέξεις, στις οποίες δεν κρύβεται μόνο ο Αλέξης.

Αν ο Φάκτορας έχει συμφωνήσει γκρίζα διαφήμιση με τον Σκάι, υποκλίνομαι και υπόσχομαι να σκάσω μύτη στο Κολωνάκι με κελεμπία και εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Από τη στιγμή που τον κύριο Παπαχελά, τον απασχολεί το ζήτημα του διαδικτύου του προτείνουμε να κάνει μια ξεχωριστή εκπομπή.

Ως ο πιο όμορφος αρθρογράφος του site,σύμφωνα με τη μυστική δημοσκόπηση που παρήγγειλα, ζητώ  την εξουσιοδότηση από την Κεντρική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου του Antinews, να παραστώ ως εκπρόσωπος.

Θα εμφανιστώ με κουκούλα XXL , φωνή αλλοιωμένη στα μπάσα, δίπλα από τον κύριο Μπάμπη για να δείχνω ελκυστικότερος…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα