Ο ναζί Χρήστος Παπάς

Τα γεγονότα και τα στοιχεία είναι πλέον συγκλονιστικά. Δεν μπορούμε να μιλάμε άλλο για παραπλανηθέντες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής όταν βλέπουμε τέτοιες φωτογραφίες και στοιχεία που αποδεικνύουν το ναζιστικό παρελθόν των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης.

Κι αν σε άλλες χώρες η επίκληση και μόνο του ναζισμού οδηγεί στη φυλακή, στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

Όμως, φίλοι

Έλληνες. Απόγονοι σφαγιασθέντων από τους Γερμανούς ναζί. Παιδιά και εγγόνια των δολοφονηθέντων στα Καλάβρυτα, το Δίστομο, την Κοκκινιά, την Καισαριανή. Πατεράδες όλων μας που χύσατε αίμα στα βουνά της χώρας για να την υπερασπίσετε από τους ναζί. Έλληνες πατριώτες που έχετε οποιαδήποτε σχέση με όσους έχασαν τη ζωή τους στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, αναρωτηθείτε τι είναι η Χρυσή Αυγή.

Να θυμίσουμε μόνο τις ανθρώπινες απώλειες από τους φρικτούς ναζί, κι όχι τις υλικές απώλειες ή την καταστροφή της Ελλάδας.

Η λιμοκτονία από την πείνα και τις ασθένειες υπολογίζεται σε 600.000 νεκρούς. Οι νεκροί επίσης του άμαχου πληθυσμού (από βομβαρδισμούς, τορπιλισμούς, εκτελέσεις) ανέρχονται σε 121.845. Οι νεκροί του πολέμου (’40 – ’41, Εθνικής Αντίστασης, Μέσης Ανατολής) ανέρχονται σε 35.077. Ένα σύνολο από 806.922 νεκρούς σε πληθυσμό 7.344.860. Δηλαδή σε 10,95% ανέρχονται οι ανθρώπινες απώλειες του πληθυσμού μας.

Αν υπολογιστούν και οι απώλειες από την υπογεννητικότητα σε 300.000, όπως αναγνωρίζεται με βάσει τα στοιχεία από τα προηγούμενα και τα μετέπειτα χρόνια, τότε οι πληθυσμιακές απώλειες αναβιβάζονται σε 1.106.922, δηλαδή σε ποσοστό 15% του πληθυσμού της Ελλάδας.

Κι αφού τα διαβάσατε όλα αυτά τότε δείτε τις φωτογραφίες του Χρήστου Παππά κι ανατριχιάστε.

Η πρώτη φωτογραφία είναι όταν είναι νεαρός και χαιρετά ναζιστικά, η δεύτερη μεγαλύτερος φορώντας στολή παραλλαγής με τον αγκυλωτό σταυρό και η τρίτη είναι ο όρκος της Χρυσής Αυγής από το 1983 με αναφορές στον Εθνικοσοσιαλισμό

Στο κείμενο οι συντάκτες ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στο Γερμανικό Ράιχ. “Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ δια την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου” γράφουν μεταξύ άλλων. Και το κείμενο καταλήγει: “Ζήτω η νίκη, ζήτω ο εθνικοσοσιαλισμός” .

Αυτός είναι ο κ. Παππάς, ο πατριώτης που μόλις προχθές απαρνήθηκε το παρελθόν του προκειμένου να γλιτώσει την προφυλάκιση. Θαυμάστε τον. Είναι βουλευτής Επικρατείας και εξελέγη γιατί κάποιοι παραπλανήθηκαν κι έδωσαν πάνω από 6% στη Χρυσή Αυγή. Θαυμάστε τον.

Keywords
Τυχαία Θέματα