Ο Βενιζέλος θέλει να τον καλέσουν στο γεύμα με την Μέρκελ

Ο Ευ. Βενιζέλος ζήτησε επίσημα, μιλώντας το πρωί στην κρατική τηλεόραση, αλλά και σε συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό, να παραβρεθεί στο γεύμα που θα παραθέσει η ελληνική κυβέρνηση στην Αγκελα Μέρκελ.

Μάλιστα, από το ΠΑΣΟΚ (αν δεν θυμάσθε, έτσι λένε το κόμμα του κ. Βενιζέλου) έλεγαν ότι είναι ανεπίτρεπτο να μη δει η Γερμανίδα Καγκελάριος

τον κυβερνητικό εταίρο.

Υπό αυτή τη λογική φυσικά θα έπρεπε στο γεύμα να πάει και ο Φ. Κουβέλης και σε ένα τόσο κρίσιμο ραντεβού η Ελλάδα να εμφανίζεται σαν σκόρπια διαδήλωση του αείμνηστου Ζίγδη.

Επίσης, αν γινόταν αυτό, θα έπρεπε η κ. Μέρκελ να δει υποχρεωτικά και τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς δε μπορεί να συναντάσαι με το τρίτο και το πέμπτο κόμμα κι όχι με την αξιωματική αντιπολίτευση. Ωστόσο, η κ. Μέρκελ εκ του γερμανικού πρωτοκόλλου δε συναντά στα ταξίδια της αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Επομένως, με την απαίτησή του κ. Βενιζέλου δύο τινά συμβαίνουν: Είτε ήθελε να πάει οπωσδήποτε στο… γεύμα είτε εξαιτίας της μεγαλομανίας του δε βλέπει ότι δεν έχει κόμμα αλλά απόκομμα. Έχει τυφλωθεί από την εξουσιομανία του και δεν μπορεί να αφήσει κάποιους άλλους να κάνουν τη δουλειά που αυτός αποδείχθηκε ανίκανος να κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα