Όλα δείχνουν Αρμαγεδδώνα

Ανυπολόγιστες θα είναι οι ζημιές για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν UEFA και FIFA αποφασίσουν να αποκλείσουν την χώρα μας εξαιτίας της κατάργησης του αυτοδιοίκητου στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Κάτι το οποίο αρνείται ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Δεν θα είναι μόνο η αποβολή της Εθνικής ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις Euro, Mundial κλπ, δε θα είναι μόνο ο αποκλεισμός από τα Κύπελλα

Ευρώπης (Champions League ,Europa κ.ά ) της επόμενης σεζόν, αλλά και οι ηλικιακές ομάδες καθώς και οι διαιτητές πλήττονται αφού αποκλείονται αυτόματα από όλες τις διοργανώσεις ενώ παράλληλα η χώρα μας και η ΕΠΟ δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει καμία διεθνή διοργάνωση. Ακόμη κινδυνεύει να ακυρωθεί και η τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων που έχει δρομολογηθεί για να γίνει στην χώρα μας σε λίγους μήνες.

Όλα αυτά βέβαια θα σημάνουν και τον οικονομικό στραγγαλισμό της Ομοσπονδίας αλλά και ομάδων που πλέον θα εξαρτώνται μόνο από δικούς τους οικονομικούς πόρους αλλά και την επιχορήγηση , όποια κι αν είναι αυτή του κράτους.

Αυτό το σενάριο που ακούγεται σαν Αρμαγεδδών το αρνείται κατηγορηματικά ο Σταύρος Κοντονής αλλά οι κινήσεις του το επιβεβαιώνουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα