Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σημειώσατε Χ


Ντέρμπι με τα όλα του το 1-1 στο Φάληρο. Για κουρέματα, ομόλογα, μισθούς, συντάξεις, εκλογές, μνημόνια, φόρους, κέρατα, από αύριο πάλι. Σήμερα δεν έχει άλλο Τόμσεν, Όλι Ρεν, Γιούνκερ, Σαρκοζύ, αλλά μόνο Λέτο, Τζεμπούρ,  Κατσουράνη, Μιραλάς, Καραγκούνη, Τοροσίδη.

Πολύ δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες αλλά ο ΠΑΟ στο 17΄βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση: Σούπερ

μπαλιά από Κατσουράνη, φοβερό γύρισμα του ταχύτατου Κουίνσι και τελείωμα Ζέκα στην κενή εστία. Από ένα δοκάρι στη συνέχεια οι δύο ομάδες με Λέτο και Φουστέρ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεσε τον αντίπαλο του και στο 48΄ο συνήθης ύποπτος Τζεμπούρ έκανε το 1-1 από κοντά μετά από πλαγιοκόπηση του Μιραλάς. Στο 83΄ο  Τοροσίδης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Φουστέρ στην προβολή, έδιωξε και πάλι  εντυπωσιακά ο Καπίνο. Τερματοφύλακα για πολλά χρόνια βρήκε ο ΠΑΟ στο πρόσωπο του πιτσιρικά. Στην ηλικία του δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις τέτοια εμφάνιση στο Καραϊσκάκη.

Οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα ωραίο ματς αν και αμαυρώθηκε και αυτό από επεισόδια.  Οπαδοί των «αιωνίων» συνεπλάκησαν πριν τον αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη Λενορμάν και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Ευχαριστημένοι και οι δύο με το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟ διατηρείται στην κορυφή του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ γλίτωσε μια ήττα που στην «οικονομία» του πρωταθλήματος, θα μετρούσε πολύ αρνητικά. Στο τέλος οι ερυθρόλευκοι πίεσαν ασφυκτικά, αλλά ο Καπίνο και κακές τελικές προσπάθειες του στέρησαν την ολική επαναφορά και τη νίκη.

ΥΓ: Αποκλειστικές πληροφορίες του antinews, μιλούν για επανεμφάνιση  Κώστα Ροδινού  στο Καραϊσκάκη…

Keywords
Τυχαία Θέματα