Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης;

Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος, φοβούνται οι αστυνομικές αρχές με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν χθες στο Σύνταγμα. Ήταν ουσιαστικά η πιο εμφαντική κίνηση των μπαχαλάκηδων μπροστά από τη Βουλή και σύμφωνα με πληροφορίες του Αntinews φαίνεται να είναι η αρχή του παγόβουνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδες αναρχικών σχεδιάζουν ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις με συγκρούσεις με αστυνομικούς και καμένη

την Αθήνα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι χθες κάποιοι σχεδίαζαν να «μπουκάρουν» μέσα στη Βουλή με μολότοφ εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ισχυρής αστυνομικής δύναμης έξω από το… τσιφλίκι της Ζωής. Ευτυχώς οι πληροφορίες είχαν γίνει γνωστές και στην ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να αποκρουστούν οι ορδές των βαρβάρων και να αποσοβηθεί ένα τόσο σοβαρό περιστατικό που θα γινόταν σε μια μέρα όπου όλος ο πλανήτης είχε στρέψει το βλέμμα στην Ελλάδα.

Όμως φαίνεται ότι οι αναρχικοί ετοιμάζονται και για άλλα… χτυπήματα στις επόμενες ψηφοφορίες κι όχι μόνο γι’ αυτό επικρατεί γενικός συναγερμός και για την επόμενη εβδομάδα όταν και θα ψηφιστούν κι άλλα μέτρα. Τα Εξάρχεια άρχισαν να κινητοποιούνται ξανά και είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα τώρα που η χώρα κινείται στην κόψη του ξυραφιού και η κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη.

Όμως, το εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχει… διεθνής του μπάχαλου καθώς στην Ελλάδα έχουν σπεύσει αρκετοί αναρχικοί από το εξωτερικό. Χθες άλλωστε συνελήφθησαν καμιά 15αριά μπάχαλοι που ήταν όλοι αλλοδαποί, Γερμανοί, Γάλλοι, Αιγύπτιοι κ.λπ. Έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές και σπάνε και καμιά βιτρίνα, ρίχνουν και μερικές μολότοφ έτσι για εκτόνωση και για να… τιμήσουν τους ανθρώπους που τους φιλοξενούν.

Αρωγούς στην προσπάθεια να κάψουν την Αθήνα και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα έχουν βρει και στους Νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν είδαν τους μπάχαλους που ήθελαν να καταστρέψουν τα πάντα αλλά κατήγγειλαν τους αστυνομικούς για καταστολή.

Απαίτησαν ουσιαστικά τον «αφοπλισμό» της ΕΛΑΣ έτσι για να κάνουν ό,τι γουστάρουν οι αναρχικοί. Να σπάνε τις περιουσίες των κατοίκων και επιχειρηματιών του κέντρου, να διαλύσουν τον τουρισμό της Αθήνας που πάει καλά και να βάλουν την εικόνα της Ελλάδας σε όλα τα διεθνή πρακτορεία ως μια χώρα… Αφγανιστάν.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια παντού και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν σοβαρές κοινωνικές αναταραχές τις οποίες δεν θα μπορεί να ελέγξει. Κάποιοι μάλιστα εύχονται να υπάρξουν επεισόδια, εύχονται να υπάρξουν και νεκροί γιατί έτσι θα έχουν ευκολότερο έργο: Να διαλύσουν τη χώρα, να τρομάξουν τον κόσμο και να τον κουμαντάρουν ευκολότερα οδηγώντας τον στην δραχμή. Και τότε να το θυμηθείτε: Θα παίζει ο Αλέξης τον ζουρνά και θα χορεύει ο κόσμος που διαλύθηκε το ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα