Όταν ο κ. Καρατζαφέρης διαβάζει Antinews ….

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.  Γ. Καρατζαφέρη, για την επισταμένη ανάγνωση των αναρτήσεων του Antinews. Έχοντας κατά νου την πρόσφατη ανάρτηση «Αι Ειδοί του Μαρτίου και του … ΠΑΣΟΚ” προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καλώ τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος γίνεται αρχηγός

του ΠΑΣΟΚ “εις τας Ειδούς του Μαρτίου”, να έλθουμε σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση, πριν αποφασίσουν την ημέρα των εκλογών, για να πληροφορηθεί ο Ελληνικός λαός τις αλήθειες, καθώς και τι έχουν αποκρύψει από όσα διημείφθησαν στο Προεδρικό Μέγαρο στις τελευταίες συναντήσεις».

Και βέβαια να έρθουν σε τηλεοπτική αναμέτρηση.

Να μάθει επιτέλους και ο ελληνικός λαός αλήθειες! Όλη την αλήθεια.

Ποιός τελικά επέβαλλε ποιόν, και τον ρόλο που έπαιξε, συμπληρώνω εγώ, ο Αρτεμίδωρος ο Δαλδιανός, ο ονειροκρίτης, που έχω δει πολλά όνειρα και έχω ορμηνέψει περισσότερα.

Γιατί βλέπετε η Ιστορία όσες φορές επαναλαμβάνεται το κάνει ως φάρσα: και αυτή τη φορά, στο απόγειο των δημοσκοπήσεων ο Γ. Καρατζαφέρης ως άλλος Καίσαρ δεν διάβασε το δικό του γράμμα που εγώ ο ταπεινός Αρτεμίδωρος ενεχειρίασα: «Διάβασε αμέσως τούτα,
είναι μεγάλα πράγματα που σ’ ενδιαφέρουν».

Εκείνος όμως δεν εστάθη. Δεν αναγνώρισε τα σοβαρά γραφόμενα μου! Με παραμέρισε βιαστικά και έτρεξε γεμάτος υπεροψία στη Σύγκλητο! Την είχε άλλωστε αυτός προσκαλέσει!

Κρίμα! Για δεύτερη φορά! Εγώ όμως είχα δει το όνειρο και γνώριζα ήδη για την μεγάλη «πτώση»!!!!

 Αρτεμίδωρος ο Δαλδιανός

Keywords
Τυχαία Θέματα