Πάει κι ο Μουρίνιο, τον έφαγε ο Σιμεόνε και τα...αυγά

12:53 1/5/2014 - Πηγή: Antinews

Τον άσπονδο εχθρό του Πεπ Γκουαρδιόλα ακολούθησε στην έξοδο και ο Ζοζέ Μουρίνιο που άνοιξε το δρόμο για ένα τελικό Champions League ανάμεσα σε δυο ομάδες της ίδιας πόλης , της Μαδρίτης.

Ναι πολύ καλά καταλάβατε , η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκλεισε θριαμβευτικά την Τσέλσι κερδίζοντας την μέσα στο Λονδίνο με 3-1 και στον τελικό της Λισσαβόνας θα αντιμετωπίσει την γειτόνισσά της Ρεάλ .

Η υπεροψία του Μουρίνιο

δεν τον άφησε να πάει στην πατρίδα του για να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Νικήθηκε κατά κράτος από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κλέβοντας του όχι μόνο την πρόκριση και τη δόξα αλλά και τον τρόπο πανηγυρισμού στα γκολ που πετύχαιναν οι παίκτες του.

Ο τεχνικός των θριαμβευτών έκλεψε την παράσταση με τη δήλωση που έκανε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού «Θέλω να ευχαριστήσω τις μητέρες των παικτών μου, που τους έδωσαν τόσο μεγάλα… αυγά για να παίζουν έτσι»

Αντίθετα από την πλευρά των ηττημένων δεν έλειψαν τα δάκρυα του Τζον Τέρι αλλά και οι αιχμές του Αζάρ προς τον Special One προπονητή του «Η Τσέλσι δεν είχε στηθεί για να παίξει ποδόσφαιρο. Είχε στηθεί για να κάνει αντεπιθέσεις» Και η ζωή συνεχίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα