Πανικόβλητοι οι ΠΑΣΟΚοι εγκαταλείπουν τον “Τιτανικό” του Βενιζέλου

13:14 5/4/2012 - Πηγή: Antinews

Το ένα μετά το άλλο τα μεγαλοστελέχη του εγκαταλείπουν τον «Τιτανικό» που λέγεται ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνοντας την απόσυρσή τους από τις εκλογές.

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ντίνος Ρόβλιας,

o οποίος εκλέγεται βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Καρδίτσας από το 2004.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε για την κίνησή του αυτή τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.

Ο κ. Ρόβλιας ανήρτησε στο Facebook κείμενο στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η ριζική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού είναι σήμερα η καλύτερη και πιο αποτελεσματική απάντηση του δημοκρατικού συστήματος στο μηδενισμό και τον παραλογισμό.

«Είναι η καλύτερη απάντηση στα άκρα που απειλούν την ίδια την δημοκρατία. Μέσα σ΄ αυτές τις συνθήκες αυτής της εκλογικής αναμέτρησης επιλέγω να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής», καταλήγει ο κ. Ρόβλιας.

Ήδη έχουν κατέβει από το τρένο που οδηγεί ο κ. Βενιζέλος στο γκρεμό ο Θανάσης Τσούρας ο Αργύρης, ο Σαλαγιάννης, ο Γερανίδης, η Μερεντίτη κ.ά.

Πανικόβλητοι οι ΠΑΣΟΚοι από αυτό που έρχεται έβαλαν σήμερα τον Σήφη Βαλυράκη να ζητήσει αναβολή των πρόωρων εκλογών.

«Η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές χωρίς να λύνει κανένα πρόβλημα, απειλεί να οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση της χώρας», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.Και πρόσθεσε ότι «ο σεβασμός στη λαϊκή εντολή επιβάλλει την εξάντληση της συνταγματικής τετραετίας».

Οι εκλογές θα γίνουν θέλει δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα