Πάντα τέτοια και εις ανώτερα!

Όχι, λοιπόν! Δεν είναι όλα τα νέα δυσάρεστα. Υπάρχουν και χαραμάδες απ’ όπου μπαίνει φως ιλαρόν στην καθημερινότητά μας.

Μια χαραμάδα τέτοια ήταν το άγγελμα της επιστροφής της Εύας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο. Πάνω που είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε ποιος (ή ορθότερα ποια) θα σώσει την Ευρώπη τώρα που κινδυνεύει, η απάντηση δόθηκε από μόνη της.

Και να μην αρχίσετε μερικοί

μερικοί τις κακιούλες (βαλίτσα με μετρητά, ο μπαμπάκας της που τη μετέφερε κ.ά.). Η κοπέλα τα εξήγησε ωραία. Δεν ήξερε την ύπαρξη της βαλίτσας με τον βρόμικο μπερντέ, το ύποπτο «μαρούλι» των δωροδοκιών.

Σε όλους μας έχει συμβεί, άλλωστε, να έχουμε σε σημείο του σπιτιού μας, όπου δεν συχνάζουμε, μια βαλίτσα με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Έτσι δεν είναι;

Ακόμα μια καλή είδηση είναι ότι στον Σκάι θα δούμε μια νέα παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, του κολλητού του Ερντογάν. Θα πρόκειται για ριάλιτι. Οποία έκπληξις!

Επίσης, θετικό είναι αυτό που διαβάσαμε στο newsbreak.gr ότι απασχολούνται 7.000 αστυνομικοί σε VIP και μόλις 5.000 για τις γειτονιές!

Είναι αριθμοί που ανακουφίζουν όλους τους ανησυχούντες για την ασφάλεια των διασήμων. Δεν είναι δυνατόν ολόκληρος Μητσοτάκης να αφήσει τους πλουσίους και γνωστούς φίλους και γνωστούς του να κινδυνεύσουν για να νιώθει ασφαλής ο λαουτζίκος…

Πάντα τέτοια και εις ανώτερα!

π

The post Πάντα τέτοια και εις ανώτερα!  appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα