Παρέμβαση Μητσοτάκη υπέρ ΚΚΕ

02:32 5/5/2012 - Πηγή: Antinews

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να είναι … αξιωματική αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ έχει πανικοβληθεί , στον Περισσό ετοιμάζονται για …. περεστρόικα και ποιος λέτε βγήκε σήμερα να “καθαρίσει” για το ΚΚΕ; Ποιός άλλος από τον Μητσοτάκη (α, ρε Χαρίλαε!)

Λίγες ώρες πριν από τις εκλογές ο Μητσοτάκης αφού ζήτησε στήριξη των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων πρότεινε “μια νέα

εθνική συμφωνία” με την οποία το ΚΚΕ “να σεβαστεί το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα, διότι δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι και παράνομο και νόμιμο. …”

«Με το ΚΚΕ, που είναι σοβαρό και ιστορικό κόμμα χρειάζεται να κάνουμε μια νέα εθνική συμφωνία. Το ΚΚΕ δεν μπορεί να είναι και νόμιμο και παράνομο. Πρέπει να σεβαστεί όπως ορίζει το Σύνταγμα, στο οποίο ορκίστηκε πίστη, τη δημοκρατική νομιμότητα» είπε και συνέχισε:
«Οι νεώτεροι, που διοικούν σήμερα το ΚΚΕ, μπορεί να έγιναν όψιμοι θαυμαστές του Στάλιν, δεν φαντάζομαι όμως να μην έχουν τόση αντίληψη της γεωπολιτικής πραγματικότητας, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να μεταβάλλουν σε Βόρεια Κορέα την Ελλάδα, μια χώρα που ανήκει στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη και βρίσκεται στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου. Και πάντως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι η δημοκρατία και μπορεί και πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της».

Βέββαι η κ. Αλέκα Παπαρήγα έδωσε μια απάντηση για το θεαθήναι, αλλά όλοι κατάλαβαν ότι ο Μητσοτάκης βγήκε μόνο και μόνο για να στηρίξει το ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα