Περνάει από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός

11:29 9/2/2013 - Πηγή: Antinews

Ακόμη μία επιτυχία σημειώσαμε μεσοβδόμαδα με το άνετο over στο διεθνές φιλικό Αγγλία-Βραζιλία και συνεχίζουμε με τα ματς του Σαββατοκύριακου.

Με σημαντικά στηρίγματα εμφανίζεται το σαββατιάτικο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Θα επιλέξουμε καταρχήν τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την απρόσμενη ήττα από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, αλλά και τον ερχομό του Μίτσελ, έχει επιπλέον κίνητρα για τη νίκη. Ο Αστέρας είναι εξαιρετική ομάδα και πάντα δυσκολεύει

τον Ολυμπιακό, όμως το διπλό σε απόδοση 1,75 αξίζει την προσοχή μας, καθώς σπάνια τον βρίσκουμε σε τέτοια απόδοση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ρίσκο ασφαλώς η τοποθέτηση στο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τρίπολη, αλλά τα δεδομένα του ματς δείχνουν ότι αξίζει το ποντάρισμα.

Στήριγμα μας προσφέρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κόντρα στον ΟΦΗ στην Τούμπα αναμένεται να πάρει τους τρεις πόντους και να φθάσει ακόμη πιο κοντά στα πλέι οφ. Οι Κρητικοί δεν βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, θα παίξουν απελευθερωμένα για το καλύτερο.

Καλή επιλογή μοιάζει και η Γιουβέντους, η οποία με νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα θέλει μόνο τη νίκη και θα περιμένει τη Λάτσιο να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τη Νάπολι για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία

Και τα τρία ματς προσφέρονται μονά αποδεκτά, αν και αξίζει ποντάρισμα και στην τριάδα των ματς που επιλέξαμε.

Συνοπτικά η πρόταση μας:

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2 απόδοση 1,75

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1 απόδοση 1,40

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 1 απόδοση 1,50

Απόδοση τριάδας 3,67

Ανάργυρος

Keywords
Τυχαία Θέματα