Ποδαρικό με προσφυγή για την ΑΕΚ

19:15 4/1/2015 - Πηγή: Antinews

Η κόντρα που ξεκίνησε το 2014 ανάμεσα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης συνεχίζεται και με την χαραυγή του νέου χρόνου και ουδείς γνωρίζει ποια κατάληξη θα έχει .

Τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ που όπως φαίνεται θα τραβήξει πολύ ακόμη η προσφυγή του Δήμου κατά του νέου ρυθμιστικού σχεδίου της Αθήνας – Αττικής, σύμφωνα με το οποίο δασική έκταση του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας παραχωρείται για

την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ήταν μια κίνηση που αποφασίστηκε κατά το τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο όταν και με πλειοψηφία 18 ψήφων εξουσιοδοτήθηκε ο δήμαρχος να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου.

Με την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ο Δήμος στρέφεται εναντίον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και του υπουργείου Περιβάλλοντος, ζητώντας να ακυρωθεί η εν λόγω απόφαση.

Μέχρι τώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει πάρει επίσημη θέση για τη νέα αυτή εξέλιξη περιμένοντας την απόφαση των δικαιοδοτικών οργάνων .Θεωρείται όμως βέβαιο ότι ετοιμάζει την αντεπίθεσή της προκειμένου να υπερασπίσει τη θέση της για το θέμα της παραχώρησης μέρους του Άλσους για το οποίο αντιδρούν οι δημοτικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα