“Πόλεμος” Λιάνας Κανέλλη – αστυνομικών

Άνοιξε πόλεμος αίφνης μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και των αστυνομικών καθώς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης μήνυσε τη βουλευτή του ΚΚΕ επειδή σε πρόσφατη συνέντευξή της τους είχε αποκαλέσει “φασιστοτσογλάνια”

Η μήνυση στηρίζεται στον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε η βουλευτής για τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή, μετά το επεισόδιο

που είχε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΚΚΕ που όπως κάνει πάντα, πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα και χαρακτήρισε τη μήνυση «πολιτικά σκόπιμη ενέργεια με στόχο το ίδιο το ΚΚΕ».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης, την οποία επικαλούνται οι αστυνομικοί, έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.

«Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί» καταλήγει η ανακοίνωση και δηλώνεται ότι η Λιάνα Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

«Δεν δεχόμαστε να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλλουν. Δεν είμαστε ούτε “φασίστες” ούτε “τσόγλανοι”» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας, ο οποίος επιφυλάχθηκε να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια εις βάρος της κας Κανέλλη.

Το ερώτημα είναι αν η κάθε κ. Κανέλλη έχει το δικαίωμα να κάνει γενικεύσεις και να χαρακτηρίζει συλλήβδην τους αστυνομικούς φασίστες επειδή κάποιοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.

Πώς θα φαινόταν δηλαδή στο ΚΚΕ να χαρακτήριζε κάποιος τους δικούς του υποψήφιους φασίστες; Δε θα έβγαιναν στα κάγκελα και θα κατηγορούσαν τους πάντες για αντικομμουνισμό, διεθνή συνωμοσία και άλλα τέτοια;

Keywords
Τυχαία Θέματα