Πρόκληση από τον υφυπουργό ΥΠΕΘΑ

15:30 1/5/2015 - Πηγή: Antinews

Ενώ η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν έχει ακόμη απαντήσει στην δήλωση της Ν.Δ , όπως διατυπώθηκε από τον συντονιστή θεμάτων Εξωτερικών και Άμυνας κ.Τασούλα για την απόλυση του Γενικού Γραμματέα κ. Ταφύλλη λόγω εμπλοκής του σε εξοπλιστικές εταιρείες (τις ίδιες που εμπλέκονται στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Α/Φ P-3) άλλο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό κ. Τόσκα προκαλεί την αγανάκτηση τόσο στους στρατιωτικούς όσο και στον απλό πολίτη.

Συγκεκριμένα ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει το μέσον που επέλεξε ο Υφυπουργός κ. Τόσκας για να μετακινηθεί την Παρασκευή 24-4-15

στο Αίγιο, προκειμένου να συμμετέχει στην επίσκεψη αντιπροσωπείας από την Ρωσία στο εργοστάσιο της ΕΒΟ στην περιοχή.

Ο «σύντροφος», παλαιός αντιστασιακός (από Εύελπις όπως δηλώνει στο βιογρα-φικό του), γραβατωμένος και κουστουμαρισμένος (στη Βουλή για την ορκωμοσία είχε προτιμήσει το life style ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς γραβάτα) έθεσε στη διάθεσή της αυτής μεγαλειότητός του για να μεταβεί στο Αίγιο το Ε/Π Α-109 που έχει δοθεί από το ΕΚΑΒ στην Πολεμική Αεροπορία για αεροδιακομιδές. Ο πρώην αξιωματικός των Τεθωρακισμένων εξοικειώθηκε γρήγορα με την εξουσία και επιλέγει πολυτελείς μετακινήσεις.

Το Ε/Π που χρησιμοποίησε είναι μάλιστα το μοναδικό εν ενεργεία από τα 3 Ε/Π αυτού του τύπου που έχουν διατεθεί από το ΕΚΑΒ στην Πολεμική Αεροπορία. Και βέβαια δεν χρησιμοποιούνται για μεταφορά προσωπικού αλλά μόνο για αεροδιακομιδές!

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται η δυσκολότερη και κρισιμότερη από οικονομικής απόψεως για την χώρα μας, οι επιλογές αυτές πολυτελών μετακινήσεων με Ε/Π μελών της κυβέρνησης και οι ελεγχόμενοι ηθικά - νομικά διορισμοί όπως του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ είναι επιεικώς απαράδεκτες. Προσβάλλουν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού από την αποδεκατισμένη τσέπη του οποίου πληρώνονται αυτά τα έξοδα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα