Ψήφος μαχαίρι!

Πίκρα, θυμός, αγανάκτηση. Συναισθήματα ανθρώπινα, συναισθήματα όλων των Ελλήνων, που βλέπουμε τον ηλικιωμένο ανήμπορο, τον μεσήλικα άνεργο , το ελληνόπουλο μετανάστη, την οικογένεια σε απόγνωση, την Πατρίδα σε κατάρρευση.

Πίκρα που γίνεται πόνος όταν δε μπορείς να θρέψεις το παιδί σου, να περιθάλψεις την μάνα σου.

Πόνος που γίνεται μούντζα, αν δε γίνει γιαούρτι , σε αυτούς που μας έφτασαν εδώ σήμερα, σε αυτούς που έβαλαν καρέκλες και τσέπες πάνω από τον άνθρωπο, πάνω από την αξιοπρέπεια, πάνω από την Ελλάδα.

Η

ευκαιρία; Να γίνει ο πόνος μαχαίρι. Μαχαίρι με το χθες, με όσα μας πλήγωσαν και μας ισοπέδωσαν . Μαχαίρι στο κράτος που μετατρέπει τον πολίτη σε πελάτη, στο κράτος που ξεζουμίζει τ’ όνειρο . Μαχαίρι στην νοοτροπία της «ελλαδίτσας» , της μίζας, του ρουσφετιού. Μαχαίρι στη ξεφτίλα..

Στις  6 Μάιου, οι Έλληνες κάνουμε τον πόνο μας δύναμη. Κάνουμε το θυμό θέση.  Κάνουμε τη ψήφο μας μαχαίρι .

Επιλέγουμε ανθρώπους άφθαρτους, με ένσημα και όραμα. Ανθρώπους   που αντιλαμβάνονται  την πολιτική ως προσφορά στην Πατρίδα  και τον Πολίτη  και όχι ως επάγγελμα ή καριέρα, που κληρονομείται  ή μεταβιβάζεται

Με τον Αντώνη Σαμαρά πάμε να τα αλλάξουμε όλα. Να κτίσουμε το κράτος από την αρχή, να δώσουμε όραμα στα παιδιά μας, να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας Ελλάδα.  Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δέσποινα – Βασιλική Κ. Μπακάλη

Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθηνών- Νέα Δημοκρατία

Keywords
Τυχαία Θέματα