Σε κατάσταση πανικού το πρωθυπουργικό γραφείο, προσπαθεί να «φιμώσει» τους πάντες!

Του Θάνου Κάλλη

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται το πρωθυπουργικό γραφείο καθώς «τρέμει» τις νέες αποκαλύψεις που βγαίνουν συνεχώς για το σκάνδαλο των υποκλοπών και παράλληλα έχει έντονη αγωνία και άγχος από τη δράση της ανεξάρτητης Αρχής της Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και του πρόεδρου της, τον αδέκαστο και αδιάφθορο Χρήστο Ράμμο, που επιτελεί με ύψιστη ευθύνη και απαράμιλλο ήθος το συνταγματικό του καθήκον.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίες οι πληροφορίες ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να ανατρέψει τον Χρήστο

Ράμμο, εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του νέου έτους διότι «δε συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις» και η ΑΔΑΕ τελικώς ζητάει έλεγχο των εταιριών της κινητής τηλεφωνίας για τις παρακολουθήσεις.

Φαίνεται ότι το «πάθημα έγινε μάθημα» και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας iEidiseis βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση παρέμβασης, αυτή τη φορά στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους Vodafone και Wind, πέραν της Cosmote.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ανήμερα της επιβεβαίωσης πως ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος ήταν «ο στόχος 519c» της ΕΥΠ, στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού και όψιμος «ένοικος» του μεγάρου Μαξίμου επικοινώνησε με τη διοίκηση των δυο παρόχων, καλώντας τους να μη διευκολύνουν τον έλεγχο για τυχόν τηλεφωνικές υποκλοπές σε τηλεφωνικούς αριθμούς που ζητά η ΑΔΑΕ, με την αιτιολογία πως οι έλεγχοι «θα είναι παράνομοι με βάση το νέο νόμο».

Το ρεπορτάζ προσθέτει: Πρόκειται για την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία που είχε χρησιμοποιήσει ο κ. Ντογιάκος στην επικοινωνία του με την Cosmote, όπως είχε αποκαλύψει το Euractiv και εν συνέχεια επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κάνοντας λόγο για «γνώμη».

Είναι προφανές ότι η απονομιμοποίηση του «γαλάζιου» συστήματος εξουσίας από το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης και η ραγδαία φθορά της κυβέρνησης που αποτυπώνεται πλέον στις δημοσκοπήσεις, κυρίως στα ποιοτικά στοιχεία, εξωθεί τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού να ασκήσουν ασφυκτικές πιέσεις στους πάντες και να επιβάλουν ένα είδος «ομερτά» σε τυχόν νέες αποκαλύψεις.

The post Σε κατάσταση πανικού το πρωθυπουργικό γραφείο, προσπαθεί να «φιμώσει» τους πάντες! appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα