Σε ποιο βρετανικό πανεπιστήμιο κάνουν περισσότερο σεξ;

Θέλετε να έχετε μια έντονη σεξουαλική ζωή στο πανεπιστήμιο; Δεν έχετε παρά να μελετήσετε Φιλοσοφία στο Μπράιτον. Ίσως είναι κάτι στο θαλασσινό νερό… πάντως οι φοιτητές του έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια του χρόνου από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στη χώρα.

Η έρευνα της δημοφιλούς ιστοσελίδας StudentBeans αποκάλυψε ότι ο μέσος φοιτητής του Μπράιτον κάνει σεξ με 10,29 άτομα κατά μέσο όρο, κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Αντίθετα στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ , επίσης στο Μπράιτον, οι φοιτητές βρίσκονται μόλις στην 61η θέση, με μέσο όρο 4,48 συντρόφους. Το Τσέστερ ήρθε δεύτερο στην έρευνα με 9,94 συντρόφους, ενώ οι φοιτητές στο Bath Spa παραείναι απασχολημένοι με το διάβασμα, αφού ήρθαν στην τελευταία, 109η θέση με μόλις 2,57 συντρόφους. Τα φημισμένα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ βρίσκονται μάλλον χαμηλά στην κατάταξη, στην 23η και 54η θέση αντίστοιχα.

Ιδιαίτερα δραστήριοι αποδεικνύονται οι σπουδαστές της φιλοσοφίας, αφού ο μέσος φοιτητής Φιλοσοφικής κάνει σεξ με επτά διαφορετικούς συντρόφους κατά μέσο όρο, ενώ λιγότερο ενεργοί φοιτητές είναι οι χημικοί μηχανικοί, οι νοσηλευτές και εκείνοι που ασχολούνται με τους ανθρώπινους πόρους.

Για τις ανάγκες της ετήσιας έρευνας ρωτήθηκαν 6.129 φοιτητές. Το 42% αποκάλυψαν ότι είχαν την πρώτη σεξουαλική επαφή τους στα 16 τους χρόνια, ενώ πάνω από τους μισούς παραδέχθηκαν πως έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη. Οι άνδρες εξακολουθούν να θεωρούνται υπεύθυνοι για την αγορά προφυλακτικών και σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών που σπουδάζουν (30%) έχουν πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας, τουλάχιστον μία φορά.

Οι περισσότεροι φοιτητές δηλώνουν μονογαμικοί και θεωρούν ότι μπορούν να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους –κατά τα βασιλικά πρότυπα του Γουίλιαμ και της Κέιτ- στο πανεπιστήμιο. Το 28% όμως δήλωσε ότι θα απατούσε και τον σύντροφό του με την πρώτη ευκαιρία, ενώ το 29% ότι δεν θα δίσταζε καθόλου να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο.

http://www.independent.co.uk/student/news/want-to-have-more-sex-at-university-study-philosophy-at-brighton-survey-suggests-9417032.html

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
πανεπιστημιο σασεξ
Τυχαία Θέματα