«Στα τέσσερα», λοιπόν, φίλοι Συριζαίοι και ψεκασμένοι

15:04 9/7/2015 - Πηγή: Antinews

Επειδή οι ψεύτες της «Αριστεράς» έχουν πολλές φορές φτάσει σε συμφωνία αλλά την τελευταία στιγμή κάνουν πίσω, αυτά που διαβάζουμε για συμφωνίες και μέτρα καλύτερα να τα κρατάμε χαμηλά. Γιατί μπορεί να διαψευστούμε ακόμη μια φορά, άλλωστε τώρα η διάψευση θα σημάνει και καταστροφή.

Έχουμε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δρα με οργανωμένο σχέδιο και η πρόθεσή του είναι να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ. Αν θα το κάνει ντε φάκτο την Κυριακή ή θα το κάνει σταδιακά δεν

το ξέρουμε. Κι αν δεν δούμε την υπογραφή του Τσίπρα κάτω από ένα κείμενο που θα λέγεται «Πρόγραμμα» αλλά θα είναι «Μνημόνιο» καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι.

Από την καταστροφή καλύτερο είναι ένα κακό και σκληρό Μνημόνιο, λένε όσοι έχουν πίστη στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Όσοι αγωνιούν για το μέλλον της. Ίσως κατά βάθος να το λέει και ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατεί να επωμιστεί το βάρος μιας εθνικής προδοσίας και μιας εθνικής καταστροφής. Καλύτερα λοιπόν ένα σκληρό πρόγραμμα παρά το Grexit.

Όμως, ακόμη κι αν υπογραφεί και την γλιτώσουμε, αυτό σημαίνει ότι θα αθωώσουμε τα εγκλήματα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα ξεχάσουμε τα ψέματα που μας ξεφούρνισε προεκλογικά και μετεκλογικά; Θα ξεχάσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα; Θα ξεχάσουμε ότι η κυρία Ζωή έλεγε πολλές φορές με στόμφο ότι αυτή η Βουλή δεν θα ψηφίσει ποτέ Μνημόνιο; Θα ξεχάσουμε ότι έλεγαν πως δεν έχουμε ανάγκη από χρήματα και δόσεις αλλά από αξιοπρέπεια;

Θα πάθουμε εθνική αμνησία για τα νταούλια και το πεντοζάλη που θα χόρευαν οι δανειστές; Ή μήπως θα τους αθωώσουμε για το έγκλημα των τελευταίων έξι μηνών που εκτόξευσε τον λογαριασμό σε απίστευτα ποσά.

Απ' ότι μαθαίνουμε η συμφωνία θα προβλέπει ένα νέο Μνημόνιο έως και 100 δισ. ευρώ (ναι καλά διαβάσατε, η κυβέρνηση της Αριστεράς παίρνει τέτοιο δάνειο – μαμούθ) και τα μέτρα θα φτάνουν τα 12 δισ. ευρώ. Θα περιλαμβάνει όλα όσα ξέραμε με το πακέτο Γιούνκερ και ακόμη περισσότερα. Θα έχει και έκτακτες εισφορές, και περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, και φόρους στις επιχειρήσεις που θα οδηγήσουν σε απολύσεις και λουκέτα, και λοιπά υφεσιακά μέτρα που θα βουλιάξουν την Ελλάδα. Κανείς δεν θα την γλιτώσει από την καταιγίδα που έρχεται αλλά αντιθέτως, το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε και τραπεζική κρίση. Διότι αν από τα 100 δισ. ευρώ τα 25 δισ. είναι για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα το πληρώσουν κι αυτό. Κι όμως, έξι μήνες πριν οι τράπεζες πήγαιναν «σφαίρα». Είχαν πλήρως ανακεφαλαιοποιηθεί, είχαν καταθέσεις άνω των 150 δισ., υπήρχε εμπιστοσύνη, άρχισαν να δίνουν δάνεια δειλά – δειλά.

Τώρα έχουν καταρρεύσει και το λογαριασμό θα τον πληρώσει ο πολίτης. Μαζί με τους υπόλοιπους. Θα τα ξεχάσουμε όλα αυτά, μαζί και τον Καμμένο που έλεγε στη Βουλή «εσείς στα τέσσερα»; Τώρα που ο ίδιος είναι στα «τέσσερα» τι λέει άραγε;

Κι ακόμη περισσότερο, οι παραπλανημένοι για ακόμη μια φορά Έλληνες πολίτες που ψήφισαν το ηχηρό «όχι» την Κυριακή στην πρόταση Γιούνκερ, πώς αισθάνονται τώρα που θα μασήσουν χωρίς... σάλιο την ίδια πρόταση με επιπλέον μέτρα; Και τι θα κάνουν άραγε αύριο Παρασκευή που έχουν προγραμματίσει νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα; Θα πουν «όχι» σε τι; Στο νέο Μνημόνιο, στα μέτρα που έρχονται, στους ψεύτες της κυβέρνησης, ή στον ίδιο τον Τσίπρα, τον μεγαλύτερο «πολιτικό απατεώνα», που ξεπέρασε και τον Ανδρέα Παπανδρέου;

«Στα τέσσερα», λοιπόν, φίλοι Συριζαίοι και ψεκασμένοι. Γιατί εμείς σας τα λέγαμε. Ψηφίστε τώρα την... Μνημονιάρα σας για να καταλάβετε και τους... «γερμανοτσολιάδες» πώς αισθάνονται.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα