Στον δρόμο του Μπέμπε Γκρίλο ο ΣΥΡΙΖΑ

Την επόμενη ημέρα της εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί στα 715 ευρώ!!!. Τη δέσμευση αυτή έκανε ο οικονομολόγος της Κουμουνδούρου, Γιάννης Μηλιός, σε μια ακόμη έξαρση λαϊκισμού και προσπάθειας να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Οι… Μπέμπε Γκρίλο του ΣΥΡΙΖΑ ή οι Μπερλουσκόνι της Κουμουνδούρου, που υπόσχονται ότι μόλις γίνουν κυβέρνηση

θα γεμίσει η Ελλάδα από λεφτά για να αποκατασταθούν οι αδικίες ξαναχτύπησαν.

Ο κ. Μηλιός μιλώντας στο Mega το πρωί πήγε κόντρα στις δηλώσεις πριν μερικές ημέρες του Γ. Δραγασάκη που είπε ότι θα εξεταστεί η κατάργηση των χαρατσιών για συγκεκριμένες κατηγορίες κι ότι δε μπορούν αμέσως να αυξήσουν τους κατώτατους μισθούς. Όπως επίσης και κόντρα στις δηλώσεις του Γ. Σταθάκη ότι θα γίνει σταδιακά η αποκατάσταση των αδικιών.

Φαίνεται ότι η επιστροφή στο ρεαλισμό για τον Τσίπρα είναι μια δύσκολη υπόθεση, θα πρέπει να συμφωνήσουν πρώτα οι συνιστώσες και οι περιφερόμενοι οικονομολόγοι που ο καθένας τους έχει και μια πρόταση για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά ακόμη και για τις αποκρατικοποιήσεις ο κ. Μηλιός δεν είχε και πολλά πράγματα να πει. Θα τις εξετάσουν όλες μία προς μία και όταν διαπιστωθεί ότι κάποιες ξεπουλήθηκαν θα τις κρατικοποιήσουν. Κι όταν ρωτήθηκε ποιες επενδύσεις θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ποιες αποκρατικοποιήσεις θεωρεί ξεπούλημα, δεν είχε και πολλά να πει.

Είναι φανερή η δυσκολία σύνταξης ενός προγράμματος διακυβέρνησης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά το μόνο που μένει γι’ αυτούς είναι να στείλουν τσεκ όπως έκανε και ο Καβαλιέρε στους Ιταλούς. Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ διαβάζουν Καινή Διαθήκη και ξέρουν το «κόλπο» του Ιησού για το πώς θα ταϊσουν ένν ολόκληρο λαό με λίγα ψωμάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα