Τα καλύτερα έπονται!!!..

19:36 3/6/2019 - Πηγή: Antinews

Τόσο οι εκλογές του πρώτου γύρου, όσο και του δεύτερου, στέλνουν το σαφέστατο μήνυμα της πολιτικής αλλαγής!..

Η μεγάλη νίκη στις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές πιστώνεται προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πήρε στις πλάτες του την φιλελεύθερη παράταξη και την ανάδειξε με τρόπο που την αγκάλιασε η φορτισμένη αρνητικά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πλειοψηφία του κόσμου.

Το μυστικό του;

Η ειλικρίνεια,

η αλήθεια, σε αντίστιξη με τον λαϊκισμό του ψεύδους. Αυτή η διαφορά ποιότητας στην πολιτική του τακτική τον εδραιώνει ως σύγχρονο πολιτικό αρχηγό της ελληνικής πολιτικής σκηνής και βάζει στο περιθώριο τις προπαγανδιστικού τύπου πολιτικές πρακτικές των αντιπάλων του.

Η εμφατική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο αποδεικνύουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι για τα δύσκολα..., για τα πολύ δύσκολα!..

Ο υποτιμημένος κατάφωρα απ' τους πολιτικούς του αντιπάλους και τους πάσης φύσεως αμφισβητίες του - και προπάντων τον είρωνα και αλαζόνα κύριο Τσίπρα - αρχηγός της Ν.Δ, απέδειξε ότι είναι υπεραθλητής... μαραθωνίου μετ' εμποδίων, αφού υπερπήδησε κάθε ''λασπώδες'' εμπόδιο που έθεσαν οι αντίπαλοί του δείχνοντας παροιμιώδη ψυχραιμία κι αποφασιστικότητα κατά τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου!..

Θερμά Συγχαρητήρια!.. Τα καλύτερα έπονται!!!..

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα