Τελειώνουν την Ελλάδα. Θα τους αφήσουμε;

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Το σχέδιο των δυναστών της πατρίδας ήταν απλό. Να βρουν κάποιους πρόθυμους να μετατρέψουν την κρίση δανεισμού σε κρίση χρέους για να την οδηγήσουν σε καθεστώς πλήρως ελεγχόμενου προτεκτοράτου.

Κι όπως διαπιστώνετε τα κατάφεραν άψογα.

Υπήρξε μια μεταξύ τους διελκυστίνδα, σχετικά με το ποιος θα κάνει κουμάντο στη νεοσύστατη μπανανία, αλλά αντιμετωπίστηκε κι αυτό το πρόσκομμα.

Με τους Αμερικανούς να κονιορτοποιούν τους Γερμανούς, αποκτώντας κυριολεκτικά τζάμπα την 51η πολιτεία τους.

Μένει η λεπτομέρεια των Πρεσπών του Αιγαίου για να μη γκρινιάζει

ο επεκτατικός τραμπούκος γείτονας, ώστε να κατοχυρωθεί και η ασφάλεια της νεόκοπης αποικίας… and job is almost done.

Και λέμε… almost διότι ναι μεν έχουν στο τσεπάκι τους όλο το σύστημα (συμπολίτευση μαζί πλέον με αντιπολίτευση, βασικούς ολιγάρχες και λοιπούς λακέδες για να προπαγανδίζουν το μεγαλείο τους), αλλά δεν έχουν τη λαϊκή πλειοψηφία.

Η τεράστια αποχή στις εκλογές το απέδειξε περίτρανα.

Επειδή λοιπόν γνωρίζουν ότι η δυσαρέσκεια θα αυξηθεί κυρίως λόγω της συνεχόμενης πτώσης του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων (από το ’24 έρχεται νέος γύρος πείνας, πραγματικότητα που πασχίζει απεγνωσμένα να επισκιάσει ο… παραλίγο Μωυσής διά της τρύπιας επενδυτικής βαθμίδας), κάτι που θα εκτοξεύσει την αποχή καθιστώντας δύσκολο ή και ανέφικτο τον σχηματισμό κυβέρνησης-μαριονέτας, τι κάνουν;

Προχωρούν σε αντικατάσταση ψηφοφόρων.

Μέσω της νομιμοποίησης 300.000 λαθρομεταναστών (τάχα γιατί δεν υπάρχουν εργατικά χέρια, όπως πληροφορηθήκαμε εσχάτως), με τις ορδές προφανώς να αυξάνονται μέχρι να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος.

Στο μεταξύ, με πομφόλυγες τύπου Κασσελάκη θα εξασφαλίσουν κι άλλους χειροκροτητές χειραγωγώντας τους θιασώτες της πολιτικής ορθότητας, των identity politics, της woke ατζέντας κλπ., κι έπειτα ας σκούζει όσο θέλει η πλειοψηφία των γηγενών διαφωνούντων.

Job done, θα λένε οι «σύμμαχοι» χασκογελώντας παρέα με τη ντόπια ραγιαδίστικη μειοψηφία.

Εννοείται ότι είναι στο χέρι μας να τους τρίψουμε στα μούτρα τα χαχανητά.

Βασική προϋπόθεση να σηκωθούμε επιτέλους από τους βολικούς καναπέδες μας.

Η αποχή όπως βλέπετε είναι τζούφια…

The post Τελειώνουν την Ελλάδα. Θα τους αφήσουμε; appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα