Θα πληρώσουμε όλα μαζί τα αμαρτήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

To νέο σήριαλ με την τρόικα συνεχίζεται. Για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι των δανειστών που έγιναν τέσσερις επιστρέφουν στην Ελλάδα αφού λύθηκε το ζήτημα που θα… λιάζονται και θα κάνουν τα μπάνια τους.

Όχι, δεν θα κάνουν ηλιοθεραπεία στις κατασκηνώσεις της κυρά Τασίας στο Πεδίον του Άρεος ή στην Ομόνοια. Οι τροικανοί είναι… άλλου είδους πρόσφυγες που έρχονται ως επικυρίαρχοι και σίγουρα δεν είναι της συνομοταξίας του μπάρμπα Αλέκου Φλαμπουράρη του «φραπεδιάρη»

που κάθε φορά που βγαίνει στα κανάλια προκαλεί την κοινωνία. Από τότε που θα πλήρωνε με αέρα τους δανειστές μέχρι τώρα που ήθελε να στείλει σε resort τους τροικανούς κύλησε πολύς καιρός.

Η κυβέρνηση που θα έδιωχνε την τρόικα, θα έσκιζε μνημόνια, θα άλλαζε την Ευρώπη υποδέχεται ξανά την σκληρή τρόικα, με νέο μνημόνιο και με την Ευρώπη όλη εναντίον μας. Αλλά με μια διαφορά από πέρυσι τέτοια εποχή. Με την οικονομία διαλυμένη τους τελευταίους έξι μήνες. Με τις τράπεζες ουσιαστικά κλειστές, με περιορισμούς και 60άρια από τα ΑΤΜ, με την κατανάλωση να έχει βουλιάξει, με πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, με ύφεση βαθιά και με επιχειρήσεις διαλυμένες.

Το κυριότερο: Με μια τρόικα η οποία έρχεται πιο σκληρή από ποτέ για να απαιτήσει μέτρα που θα καλύψουν τον λογαριασμό Βαρουφάκη ο οποίος όμως είναι λογαριασμός Τσίπρα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Κι ενώ η τρόικα θα αλωνίζει στην Ελλάδα εμείς θα ασχολούμαστε με τον απίθανο κλόουν της πολιτικής και της οικονομίας για τον οποίο θα έπρεπε να έχει διαταχθεί έρευνα και να έχει κληθεί στον εισαγγελέα αφού πρώτα είχε αρθεί η βουλευτική του ασυλία. Και μαζί θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις και ο Τσίπρας. Γιατί μπορεί στην Ελλάδα να ισχύει αυτό που λένε ότι «οι πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή», αλλά κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό γιατί θα πληρώσει ακριβά τον άκρατο λαϊκισμό και τα απίστευτα λάθη του αριστερού θιάσου.

Όμως, το πρόβλημα δεν είναι ο Βαρουφάκης ή ο Τσίπρας. Αυτοί ξεπέρασαν ακόμη και τον… Σπαλιάρα ο οποίος «πήδηξε» 4.000 γυναίκες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει «πηδήξει» 11 εκατ. Έλληνες μέσα σε έξι μήνες, αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Το πρόβλημα είναι το μέλλον της χώρας και η εύθραυστη οικονομία. Για πρώτη φορά η Ελλάδα διαπραγματεύεται με τον κίνδυνο εξόδου από την ΕΕ και για πρώτη φορά κανείς υπουργός δεν μπορεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι.

Για πρώτη φορά πρέπει να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα το οποίο δείχνει να μην βγαίνει. Για πρώτη φορά η οικονομία είναι τόσο αιωρούμενη που δεν αποκλείει κανείς τη χρεοκοπία εντός των επόμενων μηνών και τη… δικαίωση του Βαρουφάκη. Κι όσο εμείς θα ασχολούμαστε με το πόσο σκληρή είναι η Ρουμάνα Δρακουλέσκου ή πως ο Βαρουφάκης θα έκλεβε τα ΑΦΜ και θα έκανε παράλληλο σύστημα, η οικονομία θα καταρρέει υπό το βάρος εγκληματικών λαθών. Σκεφτείτε πόσο διαφορετική ήταν η Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν ήταν η οικονομία σε άνθηση και το πολιτικό σύστημα σταθερό και καλό.

Ήταν όμως μια Ελλάδα που έβλεπε φως στο τούνελ, που άρχισε να στέκεται στα πόδια της και που οι πολίτες πήγαιναν διακοπές με κάποια αισιοδοξία ότι κάτι μπορεί να βγει από την καταστροφή των προηγούμενων ετών.

Τώρα θα πληρώσουμε όλα μαζί τα αμαρτήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η οποία μάλιστα θέλει να πάει και σε εκλογές για να αποτελειώσει τη χώρα.

Καλά λένε λοιπόν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει πρωθυπουργό έναν… Σπαλιάρα και να ονομαστεί «κυβέρνηση Σπαλιάρα». Η ομαδική… σεξουαλική επαφή συνεχίζεται…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα