Θα προτιμούσα τη Victoria Hislop επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ!

Τούτες τις μέρες που δύσκολα βρίσκεις κάποιον ξένο να υπερασπίζεται την Ελλάδα, με πολλή συγκίνηση διάβασα  το άρθρο της  Victoria Hislop, της  Βρετανίδας που έγραψε “Το νησί”, στη  Daily Telegraph.
Παραθέτω, μόνο τρείς  παραγράφους:

“Οι Έλληνες είναι ένας πολύ περήφανος λαός και νιώθουν ταπεινωμένοι από αυτό, που τους έχει συμβεί. Τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, κάποιος θα αναφέρει το θέμα του χρέους αλλά και για το πόσα χρωστά

η Γερμανία στην Ελλάδα από την εποχή του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου“.

«Ο τουρισμός θα μπορούσε να σώσει την Ελλάδα, αλλά οι Έλληνες πρέπει να διαφυλάξουν τα πλούτη που τους έδωσαν οι Θεοί! Η Ελλάδα είναι μια χώρα με όμορφα τοπία,  γαλάζια θάλασσα, πολιτισμό, ιστορία και  θαυμάσια φαγητά. Αλλά ένα από τα προβλήματα είναι ο,τι η διάθεση των Ελλήνων είναι τόσο μελαγχολική, που  οι τουρίστες δεν θα δούν τα καλύτερα της χώρας»!

Ύστερα, περιγράφει την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας:
 ”Ασυνήθιστο για Μάη μήνα, έβρεξε πολύ την περασμένη εβδομάδα. Από το μπαλκόνι μου, μπορούσα να δω το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Καλλιμάρμαρο  για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Ύστερα από αρκετές ώρες, ο κόσμος έφυγε και ξαφνικά βγήκε ένα ουράνιο τόξο στον αθηναϊκό ουρανό. Η Ελλάδα γέννησε το δράμα. Πάντα είναι μεγαλύτερη από τη ζωή. Ελπίζω για το καλό όλων που ζουν σε αυτή την απίστευτη χώρα, το ουράνιο τόξο να είναι συμβολικό και σύντομα η Ελλάδα να βρει “το χρυσό της λιμάνι“!

Η Victoria Hislop αποκαλύπτει, τέλος,  ότι δεν θα αποσύρει τα χρήματα από τον λογαριασμό που διατηρεί σε ελληνική τράπεζα, γιατί δεν θέλει να είναι άπιστη προς την Ελλάδα!!!

Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα προτιμούσα την Victoria Hislop επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας  της ΝΔ!Ύστερα θα την έστελνα  σ’ όλο τον κόσμο να μιλάει για την Ελλάδα!

ΚΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα