Τη μεγάλη ξεφτίλα της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτουν οι συνομιλίες

Τη μεγάλη ξεφτίλα της Χρυσής Αυγής, την εγκληματική της δράση και την οργάνωση της συμμορίας, όχι για να…σώσουν την πατρίδα τους αλλά για την… πάρτη τους αποκαλύπτουν οι συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

Πρόκειται για αδιαμφισβήτητα στοιχεία και για συνομιλίες μελών της Χ.Α. αλλά και συγγενών του δολοφόνου Γ. Ρουπακιά.

Χαρακτηριστική

η κουβέντα που κάνει μια φίλη του Ρουπακιά με την αδερφή του φονιά και η οποία επιβεβαιώνει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο… Ράμπο της οργάνωσης, ήταν αυτός που συντόνιζε την εκπαίδευση των νέων μελών της Χρυσής Αυγής. Και ήταν αυτός που δημιουργούσε εγκληματίες οι οποίοι τώρα είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για τον Αρχηγό, τουλάχιστον όπως αναφέρει η κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία, αλλά και Χρυσαυγίτες που έχουν καταγραφεί.

Αναφέρεται λοιπόν στη συνομιλία μετά τη δολοφονία του Φύσσα κι ενώ ο Ρουπακιάς κρατά το στόμα του κλειστό αλλά οι θρασύδειλοι της ηγετικής ομάδας τον αποκηρύσσουν: «Εγώ τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ τον έβλεπα που μίλαγε στην τηλεόραση και γύριζε και έλεγε εγώ δεν τον ξέρω και ο άλλος ότι είναι τρελός, δηλαδή μου ήρθε να, να πάω εκεί να τον πιάσω από το λαιμό και να του πω ρε κερατά μου ποιος τους εκπαίδευσε γι’ αυτό το θέμα, ποιος του έκανε να γίνονται δολοφόνοι». Και η αδερφή του Ρουπακιά δεν διαφωνεί καθόλου σε όσα της λέει.

Και σε μια άλλη συνομιλία: «Ήθελα να τον πιάσω από τον λαιμό (σ.σ. τον Κασιδιάρη) και να του πω ρε κερατά μου, ποιος τους εκπαίδευσε γι’ αυτό το θέμα, ποιος τους είπε να γίνονται δολοφόνοι. Εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή την στιγμή τους απαρνείσαι. Εγώ αν ήμουν στην θέση του Γιώργου θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει κι ας πέθαινα. Θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με το νι και με το σίγμα κι ας με σκοτώνανε. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα…»

Επίσης, χαρακτηριστική είναι η συνομιλία όπου κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τον Ρουπακιά μέλος του ΚΚΕ στα 15 του ώστε να ρίξουν εκεί το φονικό.

Σε άλλη συνομιλία αναφέρεται το μπραβιλίκι και την προστασία που πουλούσαν οι Χρυσαυγίτες. Κορυφαίο στέλεχος του Πειραιά μιλά για συμμετοχή του σε κυκλώματα εκβιαστών και συζητά μάλιστα για την «κίνηση» που υπάρχει σε διάφορα «μαγαζιά της λεωφόρου Συγγρού».

Χαρακτηριστικό της δειλίας των ανδρών με τα μούσκουλα που τώρα ικετεύουν σαν… γυναικούλες, είναι η συνομιλία του «σκληρού» Γιώργου Πατέλη της Νίκαιας. Βλέποντας ότι πλησιάζει η σύλληψή του σπάει, βάζει τα κλάματα και λέει ότι θα τον «πετάξουν έξω», κι ότι ο Λαγός δεν του σηκώνει το τηλέφωνο.

Άλλο στέλεχος της Χρυσής Αυγής ακούγεται να μιλά πως ο ίδιος και η οργάνωση της Νίκαιας στόχευαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει σε απομαγνητοφωνημένο διάλογο, «είχα βάλει στο μάτι αυτόν τον χοντρό, τον κοντό και τον είδα ξαφνικά σε συγκέντρωση στη Νίκαια του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά πάω στη Νίκαια και μου δείχνουν φωτογραφίες του. Λέω αυτός θα είναι στάνταρ και λέω αφήστε τον, θα τον γ… εγώ».

Και φυσικά ενδεικτικές του ποιοι ήταν αυτοί οι αισχροί δολοφόνοι είναι οι συνομιλίες στις οποίες δε δείχνουν κανέναν σεβασμό στον 34χρονο Παύλο Φύσσα, το αίμα του οποίου ήταν ακόμη ζεστό.

Όσοι τους πίστεψαν και τους ψήφισαν στα τυφλά ας τους καμαρώσουν. Φυσικά 500.000 Έλληνες δεν ήξεραν τι ψήφιζαν και δε φταίνε για την εγκληματική αυτή ομάδα. Όμως τώρα έχουν τη δυνατότητα να δουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα