Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ότι πρέπει να ξανασυνεδριάσει για να αποφασίσει!!!

Κάθε φορά που συνεδριάζει το ΠΑΣΟΚ μας εκπλήσσει ή μάλλον μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς αυτό το κόμμα κυβέρνησε τη χώρα.

Διότι αν είναι να συνεδριάζεις επί τέσσερις και πλέον ώρες για να πεις ότι πρέπει να ξανασυνεδριάσεις μετά από 15 ημέρες για να καθορίσεις την ημερομηνία των εκλογών, αυτό δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου είναι από τον πλανήτη με τα ούφο.

Μοιάζει με το παλιό ΚΚΕ

που έκανε συνεδριάσεις για να αποφασίσει αν θα κάνει συνεδρίαση που θα πάρει αποφάσεις. Και καλά, τότε υπήρχε και χρόνος, τώρα που η χώρα διαλύεται το ΠΑΣΟΚ… αυτοϊκανοποιείται με το να παίζει τις κουμπάρες.

Ήδη κλείσαμε σχεδόν 3,5 μήνες από τότε που ο Γιώργος άφησε την κυβέρνηση και αποτέλεσμα στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει.

Ακόμη κι εμείς στο Antinews νομίσαμε  κάποια στιγμή ότι κατάλαβαν επιτέλους τι τους συμβαίνει και αποφάσισαν να γίνουν σοβαροί-γι’ αυτό κι έχουμε γράψει ότι εδώ και πολύ καιρό ο Παπανδρέου είναι παρελθόν.

Έτσι που πάνε αυτοί όμως θα μυρίσει καλοκαίρι κι ακόμη θα συζητάνε.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠΑΣΟΚ χτενίζεται. Τι κι αν έχουν μείνει μισοί, τι κι αν ο Λοβέρδος με το Βενιζέλο έχουν ήδη κάνει νέο κόμμα, ο Παπανδρέου δεν αλλάζει τις ώρες του. Πάει τόσο αργά που ούτε με το κανό του δε θα φτάσει στην αλλαγή ηγεσίας η οποία έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου, υποτίθεται.

Διότι αποφάσισαν ότι στις 3 και 4 Μαρτίου θα αποφασίσουν αν χρειάζεται να επισπευστεί ο χρόνος των εκλογών και τότε θα υπάρξουν και οι υποψηφιότητες.Με την προϋπόθεση όλα αυτά να γίνουν αφού τελειώσει το PSI.

Αν δεν τελειώσει, μπορεί και να πάνε με τον Παπανδρέου σε εκλογές. Εκτός κι αν παρασκηνιακά συμφωνεί ο Βενιζέλος διότι αν πάει σε κάλπες τώρα, θα καταγραφεί στην ιστορία ως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που μπορεί να πάρει ποσοστό κάτω από 20%.

Keywords
Τυχαία Θέματα