Το ΠΑΣΟΚ των Χρεών…

Οξεία επίθεση κατά των κυρίων Γιάννη Ραγκούση και Σωκράτη Ξυνίδη εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, σε ερώτηση για τα οικονομικά του κόμματος.

Όπως είπε ο κ. Κουκουλόπουλος, οι κύριοι Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το κόμμα με απλήρωτους

εργαζόμενους ενώ διερωτήθηκε αν αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτό.

“Αν ήμασταν εταιρεία, το χρέος μας θα είχε διαγραφεί ως επισφαλές και θα είχαμε μπει στο άρθρο 99″, ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ωστόσο ότι ως πολιτικός φορέας οφείλουμε να εξυπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Παράλληλα, τόνισε ότι απαιτείται νέο μοντέλο λειτουργίας και διαχείρισης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της χρηματοδότησης των κομμάτων εν γένει. “Δεν κρύψαμε κάτι, αλλά αναδείξαμε ένα πρόβλημα που υπάρχει και σε άλλα κόμματα” επισήμανε.

“Τουλάχιστον τρεις γραμματείς του κινήματος έχουν πάντα και μια κακή κουβέντα να πουν για το ΠΑΣΟΚ σήμερα αντί να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τι συνέβη” συμπλήρωσε.

To ΠΑΣΟΚ όπως λέει το ρεπορτάζ, θα επιδιώξει να πάει σιωπηλά μεν, δυναμικά δε το θέμα στη δικαιοσύνη χωρίς να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα, ενώ στελέχη που πρόσκεινται στον Βενιζέλο, διαψεύδουν τα περί “κακού κλίματος”.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι από το ποσό αυτό είναι πολύ λίγες οι δαπάνες που δεν συνοδεύονται από παραστατικά.

Πληροφορίες του antinews λένε πως και η πλευρά του Παπανδρέου δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Είναι τουλάχιστον φτηνό, λένε να χρεώνεται σε ένα μόνο άτομο η «παραδοσιακή» κακοδιαχείρηση των οικονομικών των ελληνικών κομμάτων.

Θ.

Keywords
Τυχαία Θέματα