Το τόπι στο πλεκτό, στην τσέπη τα ευρώ!

Η τριάδα που επιλέξαμε χθες (με απόδοση 3,67) καθώς και τα τρία μονά αποδεκτά, με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Γιουβέντους πέρασαν θριαμβευτικά, αν και αγχωτικά ως προς το ματς της Τρίπολης. Ο Ολυμπιακός έχανε τα …άχαστα, μέχρι ο Μήτρογλου με περίτεχνη ενέργεια στις καθυστερήσεις του ματς, να βάλει την μπάλα στο πλεκτό και το ρευστό στην τσέπη μας.

Είχε προηγηθεί

ο ΠΑΟΚ, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, γύρισε το ματς γρήγορα σε 3-1, ενώ και η Γιουβέντους κέρδισε άνετα με 2-0 τη Φιορεντίνα.

Σήμερα Κυριακή ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα δύσκολο κουπόνι (opap).

Θα μετακομίσουμε Αγγλία και θα επιλέξουμε μία δυάδα από την Premier League. Η Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα της Σίτυ (3-1 την κέρδισε η Σάουθαμπτον), να πάει τη διαφορά στους 12 βαθμούς και να καταστεί το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.. Κόντρα στην Έβερτον εύκολα ή δύσκολα αναμένουμε να επικρατήσει.

Θα ρισκάρουμε στο δεύτερο ματς ποντάροντας σε νίκη της Άστον Βίλα κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Μετά το 3-3 με την Έβερτον, οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν σε σωτηρία. Έχουν σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρουν, δείχνοντας σε καλή κατάσταση στα τελευταία ματς.

Συμπαθητικές οι αποδόσεις των επιλογών μας και ως μονά αποδεκτά

Συνοπτικά η πρόταση μας:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 1 απόδοση 1,60

Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ 1 απόδοση 2,20

Απόδοση δυάδας 3,52

Ανάργυρος

Keywords
Τυχαία Θέματα