Τραμπούκικο χτύπημα σε αθλητικογράφο των ΝΕΩΝ

Νέο κρούσμα βίας στο χώρο των αθλητικών δημοσιογράφων με θύμα αυτή τη φορά τον συντάκτη των ΝΕΩΝ Σωτήρη Βετάκη που ασχολείται με το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναικού.

Το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Γλυφάδας ο 43χρονος αθλητικογράφος ήταν στο αυτοκίνητό του μαζί με τον ανήλικο γιο του όταν κάποιος αναβάτης μοτοσικλέτας τον πλησίασε για να ζητήσει πληροφορίες για ένα δρόμο. Ο Σωτήρης Βετάκης κατέβασε το παράθυρο για να συνομιλήσει μαζί του και ξαφνικά δέχθηκε απανωτά

χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προτού ο δημοσιογράφος μπορέσει ν’ αντιδράσει. Άμεσα ο συντάκτης μπάσκετ των Νέων πήγε στο τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει την επίθεση και από εκεί στο νοσοκομείο (πρώτα στο Ασκληπιείο και μετά στο Γεννηματάς) για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων ,χρειάστηκε να μεταβεί στη ΓΑΔΑ και στο τμήμα εκβιασμών. Εκεί κατήγγειλε επίσης ότι τις προηγούμενες μέρες είχε δεχτεί «περίεργα» τηλεφωνήματα στο σπίτι του, για παραδόσεις δεμάτων και άλλων «δώρων».

Ο Σωτήρης Βετάκης είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των αθλητικών δημοσιογράφων που έχουν δεχθεί άνανδρες επιθέσεις .

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα