Τζάμπα σκοτώθηκαν…

Τζάμπα και βερεσέ σκοτώθηκαν οι Έλληνες που (κακώς, κάκιστα) στάλθηκαν στη Λιβύη από τον Μητσοτάκη, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον -παρακολουθούμενο, αλλά μη παραιτηθέντα από ευθιξία- αρχιστράτηγο Φλώρο.

Αποφάσισαν οι «κεφαλές» της κυβέρνησης και του Στρατού, αφενός, να κάνουν ολίγη φιγούρα, αφετέρου, να κάνουμε τους αγγαρειομάχους των Αμερικανών.

Γι’ αυτό έστειλαν Έλληνες στο στόμα του (γκρίζου) λύκου, σκοτώθηκαν οι δικοί μας και οι ανευθυνοϋπεύθυνοι προσπαθούν να μας πουλήσουν το παραμύθι ότι ήταν τροχαίο, ενώ

το όχημα που τους μετέφερε έχει γίνει κάρβουνο και φαίνεται και ολίγον τι κόσκινο.

Ίσως να ήταν μετωπική σύγκρουση με ρουκέτα, ίσως με βλήματα από 30άρι, ίσως κάτι άλλο. Αν περιμένουμε να μας πουν την αλήθεια για ό,τι συνέβη στη Λιβύη, θα περιμένουμε εις μάτην. Εδώ δεν μας έλεγαν ότι υπήρχαν νεκροί και αποπειρώντο να το κουκουλώσουν!

Αξίζει, πάντως, να σημειωθούν ένα δυο πραγματάκια για την κατάσταση στη Λιβύη. Πρώτον, η χώρα διαλύθηκε από τις ΗΠΑ και τους βαστάζους των βρόμικων αποσκευών της πρώην υπερδύναμης. Και, αφού τη διέλυσαν «ελευθερώνοντάς την» από τον Καντάφι, τώρα στέλνουν ασπιρίνες και καμιά κονσέρβα για ανθρωπιστική βοήθεια. «Ανθρωπισμός» για να ξερνάς.

Επιπλέον, η Λιβύη έχει γίνει μια «παιδική χαρά» για τον τουρκικό στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες της γείτονος. Κι αυτό μπορεί να μην έχει, επισήμως, σχέση με το «τροχαίο» της ελληνικής αποστολής, αλλά ανεπισήμως μπορεί και να έχει.

π

The post Τζάμπα σκοτώθηκαν… appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα