Ξεφτίλα για το ΣΥΡΙΖΑ – «παίζουν» με το όνομα του Μίκη

Το χαστούκι του Μίκη στο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κατραπακιά και η ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται τεράστια. Όχι επειδή ο Μίκης Θεοδωράκης αρνείται πεισματικά να παρέχει τη στήριξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά γιατί ενώ είχε προηγηθεί δήλωση απ’ το μουσικοσυνθέτη ότι δεν στηρίζει κανένα κόμμα ούτε

στις τοπικές ούτε στις ευρωεκλογές, ο συνδυασμός του Θοδωρή Δρίτσα στο δήμο Πειραιά ανακοίνωσε ότι στηρίζεται μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων και απ’ το Μίκη Θεοδωράκη.

Ο μουσικοσυνθέτης αναγκάστηκε να δώσει νέα επιστολή διάψευση στη δημοσιότητα με την οποία σημειώνει: «ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
Δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την προηγούμενη δήλωση που αναγκάστηκα να στείλω στον τύπο για να διαψεύσω ότι δήθεν στηρίζω κάποια πολιτική παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και ήδη πληροφορούμαι ότι χθες ανακοινώθηκε ότι υποστηρίζω «μαζί με άλλους καλλιτέχνες» υποψήφιο Δήμαρχο» και φανερά ενοχλημένος ο Μίκης ψέγει ηθικά όσους στο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν παρά και ενάντια στη θέλησή του το όνομά του καταλήγοντας στη δήλωσή του «Επαναλαμβάνω (ελπίζω για τελευταία φορά) ότι δεν στηρίζω κανένα υποψήφιο και καμία παράταξη και λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου».

Μόλις έγινε γνωστή η δήλωση του Μίκη ο υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Με δήλωσή του αναφέρει: «Αποδεχόμαστε τη διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη. Ο απεριόριστος σεβασμός στην προσωπικότητά του δε μας επιτρέπει να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Παρακαλούμε, όπου δημοσιεύτηκε, να αποσυρθεί η υπογραφή».

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ακόμα μια επώνυμη στήριξη του δημοτικού συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά απεδείχθη «μαϊμού» και τελικά απεσύρθη όπως αυτή του Μίκη. Πρόκειται για το Διονύση Χαριτόπουλο, συγγραφέα του βιβλίου «Άρης ο αρχηγός των ατάκτων».

Καλά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ τι έχετε πάθει; Πλαστογραφείτε και δηλώσεις στήριξης τώρα;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα