Υπόθεση Μαυρίκου: Εντοπίστηκαν τρία μεταλλικά καπάκια στο σημείο του δυστυχήματος

Στα τρία μεταλλικά καπάκια αλλά και σωληνάκια τροφοδοσίας, που ίσως τελικά δώσουν την απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη στον Εκδότη της Ακρόπολης Παναγιώτη Μαυρίκο, εστιάζουν οι πραγματογνώμονες.

Η πραγματογνωμοσύνη αναφέρει ότι τρία μεταλλικά καπάκια τα οποία δεν ανήκουν στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν λίγα εκατοστά από το σημείο του δυστυχήματοςείναι δυνατόν να αποτελούν υπολείμματα κάποιου εμπρηστικού μηχανισμού.Τακαπάκια είναι καπάκια από μάτια κουζίνας.

Βέβαια έχουν μια ελαφριά οξείδωση, πλην όμως αυτή μπορεί να προέρχεται από τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών.

Ενδέχεται

τα συγκεκριμένα αντικείμενα να μη σχετίζονται με το δυστύχημα του εκδότη, αλλά να έπεσαν στον δρόμο από κάποιο άλλο όχημα που τα μετέφερε.

Ήδη και τα τρία περίεργα αντικείμενα έχουν δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να πραγματοποιηθεί εξερεύνηση για ίχνη πυρίτιδας ή εύφλεκτου υγρού και παράλληλα να διαπιστωθεί εάν αυτά τα τρία μεταλλικά καπάκια προέρχονται τελικά από το αυτοκίνητο του Μαυρίκου.

Εν τω μεταξύ, στην Αττική Οδό βρέθηκαν ξανά σήμερα μετά το μεσημέρι οι ερευνητές, προκειμένου να επανεξετάσουν το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Μαυρίκος. Οι ερευνητές εξετάζουν ξανά τα σημεία που χτύπησε η Porsche στο διαχωριστικό διάζωμα, αλλά και το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα