1,3 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!!!


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ...
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΥΓΕΙΑ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ...
ΕΔΩΣΑΝ 1,3ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΟΚ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ...
ΕΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ...ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ....
Ο φετινός λογαριασμός των αστυνομικών μέτρων εκτοξεύτηκε τουλάχιστον κατά 800.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι, όπως προκύπτει από τους πρώτους υπολογισμούς, χωρίς τελικά να υπάρχει λόγος, αφού τα επεισόδια ήταν περιορισμένα.
Τα επιπλέον φετινά έξοδα από την πρωτοφανή κινητοποίηση της αστυνομίας προέκυψαν τόσο από τη μεγαλύτερη σε χρόνο παραμονή των δυνάμεων που έφτασαν στην πόλη απ’ όλη την Ελλάδα όσο και από τον αυξημένο, κατά 1.000 αστυνομικούς, αριθμό τους.
Η φετινή σπατάλη έχει προκαλέσει αντιδράσεις μέχρι και στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ. “Δεν μπορεί να συνεχίζεται κάθε χρόνο αυτό, πέρυσι μιλούσαμε για έξοδα που ξεπερνούσαν το μισό εκατομμύριο και θεωρούσαμε ότι τα χρήματα που ξοδεύονται ειδικά σε τέτοιες περιόδους ύφεσης είναι πάρα πολλά, πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτό”, επισήμανε μιλώντας στη “Μ” αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Συνδικαλιστές των σωμάτων ασφαλείας είχαν εκφράσει τις έντονες αντιρρήσεις τους, ειδικά την ημέρα της κινητοποίησής τους.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα