Alpha bank: οδυνηρες οι συνεπειες απο καταγγελια του μνημονιου –προπαγανδα και τρομολαγνεια χωρις τελος και ελεος


– ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ,ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.... ΠΡΟΠΑΝΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΕΙΑ...ΔΕΝ  ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...ΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ...
Για τις «οδυνηρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες» που θα έχει μια πιθανή καταγγελία του μνημονίου προειδοποιεί η Alpha Bank στο τελευταίο εβδομαδιαίο δελτίο της.
Σύμφωνα με την τράπεζα, μια καταγγελία του μνημονίου, στα βασικά του σημεία, ισοδυναμεί με παύση της χρηματοδότησης της χώρας από το πρώτο και το δεύτερο Πακέτο Χρηματοδοτικής Ενίσχυσης και από το Ευρωπαϊκό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών (ΕΣΚΤ), πράγμα που θα οδηγήσει σε αδυναμία του ελληνικού δημοσίου για πληρωμή μισθών και συντάξεων καθώς και για κάλυψη των δαπανών για την Υγεία και την Παιδεία και για άλλες δημόσιες δαπάνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα