Troktiko-2 χρονια μετα το λουκετο στο no.1 blog σε επισκεψεις στην ελλαδα - 2 χρονια χωρις τον σωκρατη


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ,ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ TROKTIKO ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΙΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Ένας απο τους φόβους μας,τότε που το Troktiko ήταν ακόμη στον αέρα και στην
απόλυτη ακμή του,ήταν μήπως τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει καμιά στραβή με τον Σωκράτη και τον φάνε λάχανο,εξαιτίας της στοχοποιήσης του απο συγκεκριμένα sites και blogs και απο πολύ συγκεκριμένους δημοσιοκαφρους που τον είχαν συνέχεια στη μπούκα,μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσαν να φτάσουν το μέγεθος και το μεγαλείο του Troktiko.
Αυτά και άλλα πολλά,λέγαμε διάφοροι bloggers μεταξύ μας,το διάστημα πριν απο την εν ψυχρώ εκτέλεση του Σωκράτη,απο τους πληρωμένους δολοφόνους της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης Σεχτας Επαναστατών.
Ποια Σέχτα;-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΧΤΑ.
Επιχειρηματίες ή νονοί ή το ίδιο το παρακράτος,φτιάχνουν μια “τρομοκρατική οργάνωση” η οποία ουσιαστικά είναι το εκτελεστικό τους όργανο,το οποίο αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες τους,πάντα με την ανάλογη αμοιβη.
Ουσιαστικά είναι οι πληρωμένοι δολοφόνοι,που με την μπουργκα μιας “τρομοκρατικής ομάδας αντιεξουσιαστών”,εκτελούν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου,κάνοντας μια αριστοτεχνικά μαφιόζικη δολοφονία,που παραπέμπει σε επαγγελματίες του είδους...αν κρίνει κάνεις απο τον αριθμό και τα σημεία των χτυπημάτων πάνω στο σόμα του Σωκράτη,όπως επίσης και απο το κάψιμο των τυχών αποδεικτικών στοιχείων μιας και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγαν κάτω απο το σπίτι του,στην Ηλιούπολη.
Τα παραπάνω δεν τα βγάζουμε απο το μυαλό μας.
Το ίδιο το Troktiko,λίγο πριν βάλει το οριστικό του λουκέτο,αναφέρει ξεκάθαρα μέσα απο κείμενο του,πως η “Η "ΣΕΧΤΑ" ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ” αναφέροντας μεταξύ άλλων
“Έχουμε βαρεθεί από το πρωί να ακούμε από τα Μ.Μ.Ε ότι περιμένουν να δουν τι θα γράφουν στην προκηρύξει τους η ΣΕΧΤΑ
Τι ακριβώς περιμένει η αστυνομία να τους λέει η προκηρύξει δεν έχουμε καταλάβει , το πόσο ελεεινή και θρασύδειλη ήταν όταν πυροβολούσαν τον ΣΩΚΡΑΤΗ 2-3 άτομα πισώπλατα , η να μας εξηγούν γιατί όταν του είχαν ρίξει είδη πισώπλατα της 13 σφαίρες και ήταν αιμόφυρτος και νεκρός για να το σιγουρέψουν το θέμα πήγαν από πάνω του και του έριξαν άλλες 3 σφαίρες στο κεφάλι , τι ακριβώς περιμένετε να σας πουν , οι δείλη και τιποτένιοι τύποι , το πώς έτρεξαν να κρυφτούν μέσα...
στην νύχτα και να κάψουν ότι στοιχειό υπήρχε από το αμάξι που είχαν κλέψει , η να μας αραδιάσουν τις διάφορες ηθικοπλαστικές μαλακιες τους , περί το πώς θα σώσουν τον κόσμο .”
Ο Σωκράτης για τον Μάκη,στην Εκπομπαρα των 20 λεπτών στο Θέμα 98,9,μαζί με τον Μ.Κακλαμανο.
“Δεν πρόκειται να σταματήσει ρε Μάνο. Πρόκειται για μίσος .Θέλετε να πω κατι που δεν το λέω για πλάκα;Ο άνθρωπος πια με μισεί. Φαίνεται απο την ψυχή του απο αυτά που γραφει.
Μόνο εάν είμαι νεκρός θα σταματήσει. Δηλαδή αν είμαι νεκρός,τότε θα σταματήσει να ασχολείται μαζί μου.
Keywords
Τυχαία Θέματα