Αυτη τη κυριακη διαβαστε στο χωνι που κυκλοφορει...με εξωδικο κατα της δεη-δεν πληρωνουμε κερατιατικα!!!


Και αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ έρχεται μαχητικό στα περίπτερα όλης της χώρας. Έχει μέσα του το εξώδικο που θα στείλουν οι αναγνώστες του στη ΔΕΗ αλλά και αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση και παραιτήσεις (αν έχει μείνει μια στάλα φιλότιμο στον κο Βρούτση!
ΔΕΗ, ΔΕΝ πληρώνουμε κερατιάτικα: Στείλτε τους εξώδικο!
Φτάνει πια η κοροϊδία! Το ΧΩΝΙ, αφού
αποκάλυψε την περασµένη Κυριακή τους τρεις τρόπους µε τους οποίους µας κλέβει η ∆ΕΗ, αφού συνεχίζει και αυτήν την Κυριακή µε τις χρεώσεις των υπηρεσιών κοινής ωφελείας και τα άλλα αδιανόητα που θα διαβάσατε στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ, περνάει τώρα στην αντεπίθεση. Ολοι µαζί, στέλνουµε το µήνυµα στη ∆ΕΗ ότι δεν είµαστε κορόιδα.
Στέλνουµε, µε πέντε πολύ απλά βήµατα, το εξώδικο στη ∆ΕΗ. Ούτε δικηγόρο χρειάζεστε, ούτε θα πληρώσετε τίποτα σε κανέναν για επιδόσεις ή οποιοδήποτε άλλο έξοδο. Το ΧΩΝΙ τα έχει φροντίσει όλα για σας.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ∆ΕΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ:
1. Αγοράστε Το ΧΩΝΙ
1. Κόψτε το εξώδικο
2. Συµπληρώστε τα στοιχεία σας
3. Φωτοτυπήστε το
4. Υπογράψτε το
5. Στείλτε το στη ∆ΕΗ µε φα
Πόλεµο µε την… εξαπάτηση του πολίτη έχει ανοίξει Το ΧΩΝΙ. Ο φάκελος µε τις «περίεργες» χρεώσεις στους λογαριασµούς της ∆ΕΗ έχει ήδη ανοίξει και συνεχώς προκύπτουν… ενδιαφέρονται στοιχεία. Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιµος και η αγωνία του κόσµου µεγάλη, η εφηµερίδα µας, αµέσως µετά το ρεπορτάζ της προηγούµενης εβδοµάδας, απευθύνθηκε στο Συνήγορο του Καταναλωτή -µέσω έγγραφης αναφοράς- ζητώντας τον πλήρη έλεγχο της ∆ΕΗ ΑΕ.
Αγοράστε το ΧΩΝΙ, δείτε με τα μάτια σας τους χίλιους και έναν τρόπους με τους οποίους η ΔΕΗ μας κλέβει και περάστε στη δράση μαζί με Το ΧΩΝΙ!

Βρούτση… πρώτα βάλε τη γυναίκα σου να πληρώσει
Τις ασφαλιστικές εισφορές της για δύο έτη οφείλει η σύζυγος του υπουργού Γ. Βρούτση στο ταµείο της. Σήµερα, ο Γιάννης Βρούτσης, υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας οφείλει να παραιτηθεί. ∆ιότι, δεν µπορεί να χρωστά τις ασφαλιστικές της εισφορές… η σύζυγος του ανθρώπου που -ακολουθώντας πιστά τις εντολές της τρόικας- ρηµάζει τους µισθούς και συντάξεις όλων των Ελλήνων! ∆εν µπορεί να υπογράφει και να εκτελεί τις εντολές διάλυσης των ασφαλιστικών ταµείων της χώρας, ο άνθρωπος που αφήνει τη σύζυγό του στο απυρόβλητο.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ της Κυριακής, και αφορούν στη σύζυγο του υπουργού Βρούτση, µπορούν να έχουν µόνο δύο συνέπειες για τον ίδιο… ή να παραιτηθεί ή να τον παραιτήσουν. Τέλος.

Θα βάζουν ανταλλακτικά-«µαϊµού» στα µαχητικά µας αεροσκάφη!
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει non paper εν ενεργεία στελεχών της Πολεµικής Αεροπορίας προς τον υπουργό Εθνικής Αµυνας,
Π. Παναγιωτόπουλο: Η προµήθεια των 30 εκατοµ-µυρίων δολαρίων που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πιλότων µας…
Κάποιοι θα βγάλουν 30 εκατοµµύρια δολάρια. Εχετε καµία αµφιβολία ότι κάποιοι θα σκότωναν για τόσα λεφτά; Εχετε καµία αµφιβολία ότι, για τόσα λεφτά, κάποιοι δε θα δίσταζαν να θέσουν σε κίνδυνο τις ίδιες τις ζωές των πιλότων της Πολεµικής µας Αεροπορίας, δεν θα δίσ
Keywords
Τυχαία Θέματα