Αυτη τη κυριακη το χωνι ειναι ακρως αποκαλυπτικο και δεν πρεπει να το χασετε με τιποτε


Προσοχή, προσοχή, σας ομιλεί Το ΧΩΝΙ. Αυτή την Κυριακή:
Οι “ελλειμματικοί” αδελφοί Σαμαρά.
Όταν όλα τα ερευνητικά ινστιτούτα της χώρας κινδυνεύουν με αφανισμό εξαιτίας των εντολών της τρόικας (που υπηρετεί πιστά ο ένας αδελφός Αντώνης), το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (στο οποίο προεδρεύει ο άλλος αδελφός Αλέξανδρος) συνεχίζει να παίρνει κρατικές επιχορηγήσεις και μεγάλα έργα και φυσικά... να παραμένει ελλειμματικό.
Εντωμεταξύ, ακόμη περιμένουν την απάντηση του Αντώνη Σαμαρά οι εκπαιδευτικοί της ΟΙΕΛΕ στις καταγγελίες τους για μαύρη εργασία στο Κολλέγιο Αθηνών που προεδρεύει (και εδώ)... ο αδελφός του Αλέξανδρος.
Αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ – βίντεο ντοκουμέντο (κρυφή κάμερα).
Βρετανοί δημοσιογράφοι της Sunday Times “παγίδευσαν” με κρυφή κάμερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο στην έρευνά τους για το μέγα σκάνδαλο με τους “μαυραγορίτες των Ολυμπιακών αγώνων”.
Το ΧΩΝΙ παρουσιάζει καρέ – καρέ το βίντεο ντοκουμέντο. Δείτε εδώ:
http://www.toxwni.gr/2012/08/apokleistika-sto-xwni-video-documento/
Εξπέρ και στην “κατάληψη δημόσιου χώρου” ο Μίστερ Express Service, Ιωάννης Ραπτόπουλος.
Πως το δημοτικό πάρκινγκ έγινε ιδιωτικό και γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες κλείνουν τα μάτια! Όλα αυτά (πάλι) για χάρη του γνωστού φοροφυγά Ιωάννη Ραπτόπουλου, που αποδεδειγμένα έχει τον... ελεγχο-διώκτη.
Αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ.
Όταν η τουρκική προπαγάνδα ξεκινά από το νηπιαγωγείο
Νέα πρόκληση από την αυτοαποκαλούμενη “πολιτιστική εταιρεία” της τουρκικής μειονότητας της Θράκης, που δίνει πιστοποιητικά σπουδών σε μικρούς μαθητές, από τα σχολεία που φτιάχνουν μόνοι τους.

Αποκλειστική Συνέντευξη του Greg Palast Στο ΧΩΝΙ.
“Προκαλεί τεράστια έκπληξη το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση και οι ελληνικές αρχές δεν έχουν κινηθεί εναντίον της Goldman Sachs και μάλιστα και εναντίον πρώην υπουργών Οικονομικών σας για εγκληματική συνωμοσία” λέει ο δημοσιογράφος – ερευνητής και “καρφώνει” την ακολουθούμενη ευρωπαϊκή πολιτική.
Το ΧΩΝΙ κρεμιέται στα περίπτερα όλης της χώρας με τιμή πώλησης 1,5 ευρώ.
ΠΡΕΖΑ TV
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Πρέζα TV